Neler Yeni

RTX 4070 Tİ ya da RTX 4080 S ile en uygun fiyatlı sistem nasıl olabilir.

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yakup Furkan Kuru
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın ama aaşşşırı derece de mükemmelliyetçi (aptalca) bir insanım öyle aman aman çok zengin birisi de değilim. Bir dönem PC mevzusundan o kadar koptum ki 2080-3060-4060'dan falan 2023'te haberim oldu heralde. En son koptuğumda RTX sadece sızıntı seviyesinde falandı. Bu aralar bu kopukluğu tamir etmek için epey bir araştırma yapmaya çalıştım.

Beni tatmin edebilecek mininmum kartın 4070 Ti falan olduğuna karar verdim. Ancak bazıları bu işin öyle bir piri olmuş ki en sağlam sistemleri oldukça uygun fiyata topluyorlar. 0. ya da 2. el fark etmez. Bana sistem nasıl toplanır yardımcı olun :D. Tüm bileşenler hakkında pazarlayabilecek kadar bilgi sahibi oldum ama hem sosyal olabilmek hem mükemmelliyetçi kişiliğimi tatmin etmek zor geliyor. 4K'da falan oynamak istiyorum ( ne gerek var ** halbuki değil mi)

Kişilik Özeti:
asgari ücretli ama mükemmelliyetçi. *Ayranı yok içmeye atla gider sıçmaya*. 0-20 yaş arası hiçbir duygusunu tatmin edememiş bir insan içinde biriken o tatmin edilemeyen duyguların acısını çıkarmaya çalışan.

4070 Tİ ile MD bir sistem kurmaya kalktığımda tutar 65000 'i aşıyor. MD dediğim M 'de UHD 144hz falan.
Son çıkan yasa ile 50.000'i aşmamaya (50.000'i aşarsa %40 olarak ödeme işi) çalışıyorum ancak 60k'ya zorlayabilirim. Mouse,klavye,kulaklık,mousepad falan da dahil olsa mükemmel olurdu da işte. :D

Top Bottom