salvation23
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
- Bütçe
- 110000
arkadaşlar rtx 4090 f/p yada 4080 süper'de olabilir sağlam Hazır sistem önerir misiniz? parçaları vasat olmayan olursa çok iyi olur
110.000 TL Kadar çıkabilirim hocambütçe kaç ?
110.000 TL Kadar çıkabilirim hocam
Toplamada Birleştirmeyi yapamadığım için tercih etmedim hocam![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
OEM Paketler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi.www.gamegaraj.com
sistemi toplayadabiliriz knk
başta 120 demiştin ona göre attm bunun ikisini tekrar bakayım
Yakınında bir bilgisayarcı falan varsa 200 liraya hallederToplamada Birleştirmeyi yapamadığım için tercih etmedim hocam
İnsanlar 50-60 k bandında ROG strix 4090'lar satıyorlar birkaç ay kullanılmış vatan faturalı falan Bence onlardan tercih edip geri kalanını da kaliteli parçalarla dizelebilirsinToplamada Birleştirmeyi yapamadığım için tercih etmedim hocam
Fazlasıyla yeterli olur ama 5000 serisine çok az kaldı bence rtx 5070 ti veya 5080 daha iyi olurArkadaşlar sizce rtx 4080 S RTX 4090 Sistem mi alayım yoksa rtx 5000 serisini bekleyeyim mi ne önerirsiniz rtx 4090 lı sistemler yeterli olur mu bir 7-8 sene