Neler Yeni

RTX 4080 Suprim X Vs Gaming X

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
28 k ya palit gamingpro al geç :ROFLMAO:

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz
Gamerock u da ben beğenmedim ya kristal yapıdan çıkması lazım artık bence hoşuma gitmiyor ne yalan söyleyeyim 😂
Birazcık hak veriyorum abarti duruyor artik birde son 4000 serisinde kararttilar karti biraz 3000 serisi saha gümüştü en güzeli tip acisindan white rog kanimca.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
O kadar kalın bloğa bi zahmet geçmesin.
Yanı uzun lafın kısası bu kartlar aşağı yukarı aynı performansı veriyor aradaki fiyat farkının en büyük nedeni bence marka oraya marka konunca fiyat uçuyor resmen 🙂 paran varsa basar Rog Strix alırsın suprimx alırsın he fiyat performans odaklı bakarsan ona ekstra vereceğim para ile diğer parçaların daha yüksegini alırım düşüncesinde olursun ben de aynı düşüncedeyim para dan yana sıkıntı yoksa basarim alırım ama fiyat performans odaklı bakarsam nokta atışı yapmam gerekir

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz
Rog ile tam olarak kapışamaz. Suprim X ile Gamerock, Tuf ile Rog arası denilebilir. Amp Extreme çok daha geride kalır bu kartlara göre.
Geride hocam evet değerlendirilebilir diye dedim kötü bir kart değil sonuç olarak. Şartlar izin verde suprim x wateecooler zaten babasi performans olarak şuan piyasada yok ne yazik ki.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
Hocam soğutması falan güzeldir de tipini hic beğenmiyorum bende cok dandirik duruyor msi asus palit gamerock'a göre eski galaxlar olsa keşke duman rengi metalini özledim...

Suprim x işin babasi biraz paran varsa al gec derim asla üzmez rog ile kapisir vaziyette ondan ziyade palit gamerock ve zotac amp extreme de gozdirebilirsin oda gayet sağlam bir kart.
Ya bunların indirime girme gibi durumu olmaz mı en azından 33.000 TL falan düşse kafam rahat olucak

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,629
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

milenix

80+ Gold
Birazcık hak veriyorum abarti duruyor artik birde son 4000 serisinde kararttilar karti biraz 3000 serisi saha gümüştü en güzeli tip acisindan white rog kanimca.
4000 serisinde banada önceki seriye göre bi tık kötü geliyordu. 3090/ti modeli biraz daha güzel duruyordu. Bide bu Gamerock'ı alınca dikey tutma aparatı almak şart. Yoksa tadı çıkmıyor.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
Ya bunların indirime girme gibi durumu olmaz mı en azından 33.000 TL falan düşse kafam rahat olucak
valla ben zam gelicek diye aldım normalde sonbaharda falan almayı düşünüyodum. sonra dedim zamlanır falan, aldım geçtim hocam aklında almak varsa 1 2 k düşer diye bekleme al bence

milenix

80+ Gold
30K'ya Palit Gamerock ya da Galax SG al geç. Ben Palit Gamerock seçerdim.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz
Hocam bir ihtimal var 27 bucugu kadar gördü 4080 serisi 1 ay önce lakin o kartlar bu kartlar değil secim sizin biraz biraz performans icin değmez gibi o kadar para sanki örnek palit gaming pro 28 kusurlere bulunabiliyor.

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
Rog ile tam olarak kapışamaz. Suprim X ile Gamerock, Tuf ile Rog arası denilebilir. Amp Extreme çok daha geride kalır bu kartlara göre.
GameRoc
Yanı uzun lafın kısası bu kartlar aşağı yukarı aynı performansı veriyor aradaki fiyat farkının en büyük nedeni bence marka oraya marka konunca fiyat uçuyor resmen 🙂 paran varsa basar Rog Strix alırsın suprimx alırsın he fiyat performans odaklı bakarsan ona ekstra vereceğim para ile diğer parçaların daha yüksegini alırım düşüncesinde olursun ben de aynı düşüncedeyim para dan yana sıkıntı yoksa basarim alırım ama fiyat performans odaklı bakarsam nokta atışı yapmam gerekir
Arabanı satıp alırsan neden olmasın yada kredi çekersen 😉
Doğru oraya doğru gidiyoruz

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,195
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Ben 3000 serisinde 250`den fazla kart kullandım, bu yüzden aşağı yukarı markaların 4000 serisinde ki başarılarını tahmin edebiliyorum. Suprim X`e 4K fazladan vermeye bence gerek yok. Diğer arkadaşların paylaştığı Gaming Rock ya da Galax modelleri de güzel, onları da değerlendirebilirsin. Şahsen ben sıfır ürün alacak olsam öncelikle Tr`den almak yerine Amazon yurtdışından dövizle alırdım, Tr şart ise 3 Yıl Garantili bir ürün tercih ederdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,133
Üyeler
162,782
Son üye
isimiszdenzci
Top Bottom