theGladyator01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 967
Silinen bişey değil o oyunda seçenekler kısmında olması lazım bildiğim kadarıyla.d11 silicem ve d12 yapıcam demi doğru anladım
Silinen bişey değil o oyunda seçenekler kısmında olması lazım bildiğim kadarıyla.d11 silicem ve d12 yapıcam demi doğru anladım
aygıt yöneticisine girdiğim zaman ekran kartım çıkıyor üzerine tıkladım ekran kartı düzgün çalışıyorEkran kartını kullanmıyor nerdeyse doğru taktığına emin misin?
aynen ya benimde kafam karistiSilinen bişey değil o oyunda seçenekler kısmında olması lazım bildiğim kadarıyla.
Ağır bir oyun varsa yükleyip test yapabilir misin? Bak bakalım ekran kartı 95-99 larda çalışacak mı? Eğer çalışmıyorsa kartında veya montajında sıkıntı var.her şeyi tam yaptım ekran kartını yuvasına oturttum vidasını sıktım
Ağır bir oyun varsa yükleyip test yapabilir misin? Bak bakalım ekran kartı 95-99 larda çalışacak mı? Eğer çalışmıyorsa kartında veya montajında sıkıntı var.
Oyuna gerek yok unigine superposition ya da heaven benchmark indirebilir.rdr 2 bunun için uygunmudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yada ready or not
Uygundur , ama şuanki oyununda ağır bir oyun gibi duruyor , arkadaşın dediği gibi test programı da indirebilirsin biraz daha net olur. Tercih senin.rdr 2 bunun için uygunmudur
yada ready or not
heaven benchmark da 150 fps ile 200fps arasıOyuna gerek yok unigine superposition ya da heaven benchmark indirebilir.
FPS olarak bilmem gpu full kullanıyor mu ne kadar güç çekiyor onlar lazım.heaven benchmark da 150 fps ile 200fps arası
iyi mi?
heaven benchmark da 150 fps ile 200fps arası
iyi mi?
%99 arada %80 kullanıyor gpuFPS olarak bilmem gpu full kullanıyor mu ne kadar güç çekiyor onlar lazım.
O zaman sorun yok kartta oyunla alakalı , ayarları fulle öyle dene birde.%99 arada %80 kullanıyor gpu