ilk geldiği zamanlar fiyatının çok iyi olucağını düşünmüyorum stok gibi sebeplerden ve bence abartılıyor o kart tek vasfı dlss saf güçte 4070 ti-ti süper gibi bişirtx 5070 ekran kartı için toplama bi sistemmi yapmalıyım yoksa hazır sistemlerin satışını mı beklemeliyim?
hocam bütçe sıkıntı olduğu için r5 7600 ve rtx 5070 istiyorum hazır sistemlerde büyük ihtimal daha yüksek parçalar kullanılcaği için bilemedimhazır sistem genelde daha uyguna gelir
fiyatı onlara göre daha uygun olurilk geldiği zamanlar fiyatının çok iyi olucağını düşünmüyorum stok gibi sebeplerden ve bence abartılıyor o kart tek vasfı dlss saf güçte 4070 ti-ti süper gibi bişi
5070 i ucuza hazır sistem gelmez hatta çok geç gelir çünkü 5070 de büyük hype var tr de yok satacak o yüzden bence parça parça şimdiden toplayın derim ay sonuna kadar ekran kartı hariçrtx 5070 ekran kartı için toplama bi sistemmi yapmalıyım yoksa hazır sistemlerin satışını mı beklemeliyim?
önerebilecegin parçalar varmıdır?5070 i ucuza hazır sistem gelmez hatta çok geç gelir çünkü 5070 de büyük hype var tr de yok satacak o yüzden bence parça parça şimdiden toplayın derim ay sonuna kadar
bütçeniz nedir para hazırmı önerdigimiz ürünleri hemen yada kısa sürede alma imkanınız varsa önereyim eger hemen almayacaksanız önermemin anlamı yok ürünlerin fiyarları sürekli degişiyor dogal olarakönerebilecegin parçalar varmıdır?
hocam bütçe 50 bine kadar çıkabilir tam belli değil. r5 7600, rtx 5070, msi b650 wifi plus bunlari almayı düşünüyorumbütçeniz nedir para hazırmı önerdigimiz ürünleri hemen yada kısa sürede alma imkanınız varsa önereyim eger hemen almayacaksanız önermemin anlamı yok ürünlerin fiyarları sürekli degişiyor dogal olarak
hocam bütçe 50 bine kadar çıkabilir tam belli değil. r5 7600, rtx 5070, msi b650 wifi plus bunlari almayı düşünüyorum
9700x çekmeye çalışhocam bütçe 50 bine kadar çıkabilir tam belli değil. r5 7600, rtx 5070, msi b650 wifi plus bunlari almayı düşünüyorum