Neler Yeni

rtx4060 i12450h Excalibur G870 ile ilgili yardım lütfennn

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsa
casper excalibur g870 satın aldım (i512450h rtx4060 1x32gb ram) ancak şöyle bir problem var bazı oyunlarda fps değeri gerçekten düşük low ayarlarda valorantta 150-250 csgo 200 300 arası geziyor valorant sebebini bilmiyorum apexte de aynı durum 100 150 arası geziyor. Valorant oynarken gpu 15w -25w arası güç tüketimiyle çalışıyor ekran kartında bir problem olabileceğini düşünerek daha güçlü oyunlarıda test ettim cyberpunkta bütün ayarlar ultra iken rtx açık iken 40 - 50 fps dlss3 kalite moduyla 90a çıkıyor rekabetçi oyunlarda problem nedir bilmiyorum izce ne yapmalıyım

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Fps oyunlarında düşük grafik ayarlarında yük işlemciye biner. Bu tip laptoplarda kullanılan sınırlandırılmış Destkop ile yanı performansı vermeyen kısılmış işlemciler kullanıldığı için fps oranı ekran kartının limitlerinin altında kalsa da işlemci sınırına takılarak kötü performans verirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fps oyunlarında düşük grafik ayarlarında yük işlemciye biner. Bu tip laptoplarda kullanılan sınırlandırılmış Destkop ile yanı performansı vermeyen kısılmış işlemciler kullanıldığı için fps oranı ekran kartının limitlerinin altında kalsa da işlemci sınırına takılarak kötü performans verirler.
ama yinede bu fps değerleri olması gerekenin çok altında değil mi internetten gördüğüm kadarıyla bu işlemciden daha düşük nesil işlemciler bile bu fpsleri zaten rahat görüyor birde eğer dediğin gibiyse bunun hiç bir çözüm yolu yok mu?

Top Bottom