Neler Yeni

Rus kıza aşık oldum (GÖREV BAŞARILI)

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
Gürcistan otobüs yolculuğndayım ilk wifi şifresiyle başladık konuşmaya bidaha ara ara konuştuk uyudu en son koltukta hafif omuzum ona doğru çevirdim uyudum uyandığımda başı omuzumdaydı gelde sevme şimdi hiç manita olmadı ki napalım ilk duygular istesem numara whatsapp alırım ama yapmıyorum o kadar engel var şehir vs belki aldatılcaz ama çok tatlı en son üşüdü elini ovusturdu otobüslerdeki yukardaki hava şeyi ile uğraştı ben açtım teşekür etti bu hikâye buda biter sanırım

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Yani sadece fiziksel bir yakınlaşma olmuş onun bıraktığı etki diye düşünüyorum. Bence daha da yakınlaşmamanız daha iyi olmuş kendin de diyorsun şehir engeli var vs. diye. Çok sağlıklı bir ilişki olmazdı bence.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,963
İsim
tümen dağ

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Gürcistan otobüs yolculuğndayım ilk wifi şifresiyle başladık konuşmaya bidaha ara ara konuştuk uyudu en son koltukta hafif omuzum ona doğru çevirdim uyudum uyandığımda başı omuzumdaydı gelde sevme şimdi hiç manita olmadı ki napalım ilk duygular istesem numara whatsapp alırım ama yapmıyorum o kadar engel var şehir vs belki aldatılcaz ama çok tatlı en son üşüdü elini ovusturdu otobüslerdeki yukardaki hava şeyi ile uğraştı ben açtım teşekür etti bu hikâye buda biter sanırım
🚬

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence devam etmelisin rus bide hocam kim bilir çok güzeldir kesinlikle numarasını filan istemelisin bence olmasada yoluna bakarsın zaten uzakta olur görmezsin acıda çekmezsin.
bilemiyorum şuan yolculuk devam ediyor da utandım bi an ama naif biri terslemez asla

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Ah be kardesm duygulandım valla. Ruslar çok medeni insanlardır kardesm çekinme numara falan almaktan, ben olsam söylerdim. En azından hayatında bi deneyim olarak kalır hadi göreym seni aslan krdsm
Mesaj otomatik birleştirildi:

En kötü insta iste

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
İnstasını iste başta instadan belli bir süre konuşursanız numarasını fln alırsın öyle ilerlersiniz olacaksa eğer. İnstasını verme ihtimali numarasını verme ihtimalinden çok daha yüksek

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
Ah be kardesm duygulandım valla. Ruslar çok medeni insanlardır kardesm çekinme numara falan almaktan, ben olsam söylerdim. En azından hayatında bi deneyim olarak kalır hadi göreym seni aslan krdsm
Mesaj otomatik birleştirildi:

En kötü insta iste
çok fena gaza geldim yorumlardan isteyip sonucu bildircem 😇

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,669
Üyeler
162,721
Son üye
piricat