Neler Yeni

Rüyada gibi hisseden varmı ?

Notghost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Taha
Arkadaşlar bu durumu yaşayan varmı ?

ReyMysterio619

80+ Bronze
Geçen cuma namazında yere bakınca boyumun 185 olmasına rağmen yer cücesi gibi olduğumu hissetmiştim. Gerçekten belimden aşağısını namazda görmediğim için değişik oluyor, gittiğimde çoğu zaman yaşarım.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
aslında bi uyanıyoruz dolar 1 tl, almanya bizi kıskanıyo, uzun adam kasımpaşa teknik direktörü. suriye ye iç savaşın başlangıcında 378 adet atom bombası düşmüş ve ortadoğu, iran, afganistan, pakistan ve hindistan haritadan silinmiş. Gta VI 12 tl den tr de satışa sunulmuş, yeni duyurulan rtx 5090 ın fiyatı da 1300 tl olacakmış.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Yaşıyorsan profesyonel bir psikologdan yararlanmanı öneriyorum bunu adı psikolojide maladaptive daydreaming
olarak geçiyor profesyonel adının tam ne olduğunu hatırlamıyorum ama eski kız arkadaşımda vardı bir ara okulda kitabı iki parmağıyla büyütmeye(yakınlaştırmaya) çalışmıştı telefon sanıp öyle saçma sapan bir bozukluk. Depersonalizasyon-derelizasyon bozukluğu da olabilir

Notghost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Taha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşıyorsan profesyonel bir psikologdan yararlanmanı öneriyorum bunu adı psikolojide maladaptive daydreaming
olarak geçiyor profesyonel adının tam ne olduğunu hatırlamıyorum ama eski kız arkadaşımda vardı bir ara okulda kitabı iki parmağıyla büyütmeye(yakınlaştırmaya) çalışmıştı telefon sanıp öyle saçma sapan bir bozukluk. Depersonalizasyon-derelizasyon bozukluğu da olabilir
Muhtemelen derealizasyon gerçekdışı görüntü görmüyorum sadece hani değişik hissediyorsun gün içinde ve bu yorucu oluyor.Doktora gittim lustral 100 mg kullanıyorum , bişey yok dedi saçmalıkda şurda akşam 6 ya kadar felan kötüyüm güneş kararınca iyi oluyom eksnaosnssosl cidden psikolojimi bozdu aşırı saçma

Top Bottom