Knk skakanakalakak ciddilila
Geçen cuma namazında yere bakınca boyumun 185 olmasına rağmen yer cücesi gibi olduğumu hissetmiştim. Gerçekten belimden aşağısını namazda görmediğim için değişik oluyor, gittiğimde çoğu zaman yaşarım.Arkadaşlar bu durumu yaşayan varmı ?
Yaşıyorsan profesyonel bir psikologdan yararlanmanı öneriyorum bunu adı psikolojide maladaptive daydreamingArkadaşlar bu durumu yaşayan varmı ?
Muhtemelen derealizasyon gerçekdışı görüntü görmüyorum sadece hani değişik hissediyorsun gün içinde ve bu yorucu oluyor.Doktora gittim lustral 100 mg kullanıyorum , bişey yok dedi saçmalıkda şurda akşam 6 ya kadar felan kötüyüm güneş kararınca iyi oluyom eksnaosnssosl cidden psikolojimi bozdu aşırı saçmaYaşıyorsan profesyonel bir psikologdan yararlanmanı öneriyorum bunu adı psikolojide maladaptive daydreaming
olarak geçiyor profesyonel adının tam ne olduğunu hatırlamıyorum ama eski kız arkadaşımda vardı bir ara okulda kitabı iki parmağıyla büyütmeye(yakınlaştırmaya) çalışmıştı telefon sanıp öyle saçma sapan bir bozukluk. Depersonalizasyon-derelizasyon bozukluğu da olabilir