Neler Yeni

Rüyada Yumruk Atamıyorum?

ibrahimua

80+ Bronze
Yav beyler ben mi bozuğum anlamıyorum ama rüyada böyle ne zaman biriyle kavga etsem yumruklarım slow motion gidiyo sanki asla sert vuramıyorum. bisey bana engel oluyor sanki , acayip geriliyorum mesela kavga anında hani biri sizi ayırsa da o son yumrugu cakmak istersiniz ya tam onu yapcam ellerim böyle slowmoya giriyo kitleniyorum

Hanaz

80+ Gold
Kabus o olm caresizlik hissediyorsun demi kaba etin açık kalmıştır

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Eğer gücünü toplayıp vurursan uyanırsan. Çünkü bilincin harekete geçiyor. Genelde rüyalar 3. Tekil şahıs da görürsün. Eğer 1. Tekil olarak görürsen fazla adrenalin ve dopaminden uyanırsın.
Kendi çıkarımım. Herhangi birsey arastirmadim .

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
Muhammet Çağrı
Demi aga bana da oluyo 3 yaşında çocuk gibi vuruyom karşımdaki dövüyo hep elim ayağım birbirine dolanıyo.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,004
İsim
Sadettin Y
Eğer gücünü toplayıp vurursan uyanırsan. Çünkü bilincin harekete geçiyor. Genelde rüyalar 3. Tekil şahıs da görürsün. Eğer 1. Tekil olarak görürsen fazla adrenalin ve dopaminden uyanırsın.
Kendi çıkarımım. Herhangi birsey arastirmadim .
valla hic bilimsel kısmını arastırmadım amaa rüyalarım sacmalasmaya basladıgında kendimi uyandırabiliyroum

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
valla hic bilimsel kısmını arastırmadım amaa rüyalarım sacmalasmaya basladıgında kendimi uyandırabiliyroum
Eğer kendini rüyada hissedip uyandırabiliyorsan büyük başarıdır.
Zaten rüyaya çok takılmamak lazım. Kendi bilinçaltının ürünleri. Uyandığında da aklında fazla kalmaz unutur gidersin.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Beni çok bıçaklamaya çalıştılar gerçekten güç çekiliyor gibi vücuttan bir şey yapamıyorsun...

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Cihan Mert Karagöz
Yav beyler ben mi bozuğum anlamıyorum ama rüyada böyle ne zaman biriyle kavga etsem yumruklarım slow motion gidiyo sanki asla sert vuramıyorum. bisey bana engel oluyor sanki , acayip geriliyorum mesela kavga anında hani biri sizi ayırsa da o son yumrugu cakmak istersiniz ya tam onu yapcam ellerim böyle slowmoya giriyo kitleniyorum
böylesi daha iyi boşver. iki kere rüyada sağlamından tekme attım. her ikisindede yatağın yanındaki duvara vurup acıdan uyanmıştım.

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
hazarcoban
Rüyada koşamıyorum bende aw

ibrahimua

80+ Bronze
Demi aga bana da oluyo 3 yaşında çocuk gibi vuruyom karşımdaki dövüyo hep elim ayağım birbirine dolanıyo.
Yav mesela bir de gercek hayatta tokat manyagı yapıcagım adam beni rüyada dövüyor acayip koyuyor. Elim sanki pamuk gibi vuramıyorum ona

Forum Fedaisi

80+ Bronze
yumruk atamiyom kosamiyom arabanin frenine basamiyom el freni ni cekemiyom araba kayip gidiyor biryere carpip uyaniyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,025,915
Üyeler
162,578
Son üye
hvsvn