Neler Yeni

rx 470 ekran kartına dar boğaz olmaması için hangi işlemci olması lazım

TraNkaY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
halil özger
ilk önce likle selamun aleyküm benim ekran kartım rx 470 ve core i3 7. nesil işlemci ve 12 gb ram var bu pc de dar boğaz olması normalmi ha bide şu var ben valorant da 170fps ile 140fps arası alırken orta ayarlarda bia nda 80fps ve 140fps arası almaya başladım sebebi nedir bide işlemci önerir misiniz? dar boğaz olmaması için

TraNkaY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
halil özger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@TraNkaY Olmaz.

Video da atıyım :

ben msi fan hızı için yaptığı program var ben o programda fan hızını kaça almalıyım bizim pc ci adma 80 de çalıştır dedi bende 80 de kullandım bi 2 ay filan sonra bizim ark dediki otomatiğe al dedi yani otomatiğe alsam yada 80 e alsam arasında ne gibi fark olur yada ekran kartına zarar verirmi bide ven bu valorant da kasma sorununu nasıl çözeceğim

TraNkaY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
halil özger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@TraNkaY Bence de otomatikte tut , hem fan ömrü uzar ve bahsettiğiniz program sanırım Msi Afterburner.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu bilmiyorum maalesef. :(
Ve aynı zamanda Valorant oyunun içerisindeyken erkran kartı kullanımım %90 civarı iken %1 , %0, %5 lere düştüğü oluyor. Bu bir sorun mudur sıkıntı çıkartır mı ?

Erdimb

80+ Bronze
@TraNkaY Optimizasyonu kötü diyicem ama bilmiyorum. Bayadır girmiyorum.
Şimdi girip bakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@TraNkaY Oyuna girdim ( Açık poligon da ). Ben de de kullanım düşük ama yüzde 50-60-70 falan , kullanım seninki kadar düşmedi. ( Ben de hep yüzde 50-60-70 ).

Son düzenleme:
Top Bottom