- En İyi Cevap
- 11
Dahası
beyler aralarında fazla fps farkı varmıdır ikisinden birini alacağım
Bütçe ?beyler aralarında fazla fps farkı varmıdır ikisinden birini alacağım
bütçe önemli değil rx 570 alacak kadar param var fakat rx 470 daha ucuz aynı performansı veriyomuş 470 alırsam 16 gb ram yapacağım performansları aynımı sorum bu?Bütçe ?
beyler aralarında fazla fps farkı varmıdır ikisinden birini alacağım
3 4 fps oynuyor rx 470 alsam sıkıntı olurmu sıkıntı yaşarmıyım?rx570 tabikide
teşekkürleral izle kararlaştır kafanda dostum bence 570 al daha fazla idare ettirir
rami sonra bir 8 daha takarsın ram takması upgrade etmesi kolay ama ekran kartı değil 1 ay idare et 8 ile sonra al bitane daha takbütçe önemli değil rx 570 alacak kadar param var fakat rx 470 daha ucuz aynı performansı veriyomuş 470 alırsam 16 gb RAM yapacağım performansları aynımı sorum bu?
RX570 daha güncel bir kart dostum. Kesinlikle 570 almalısın. Hatta bence bütçeyi bir şekilde arttırıp RX 580 8GB almak en mantıklısı.beyler aralarında fazla fps farkı varmıdır ikisinden birini alacağım
2 ci el alcaksan rx 470 lerin yarısı mining.3 4 fps oynuyor rx 470 alsam sıkıntı olurmu sıkıntı yaşarmıyım?
tamamdır dostum rx 570 alıyorum sağolRX570 daha güncel bir kart dostum. Kesinlikle 570 almalısın. Hatta bence bütçeyi bir şekilde arttırıp RX 580 8GB almak en mantıklısı.
aliexpress güvendiğim bir satıcı var önceden 3 4 defa almıştımm minning yapmıyor bide + olarak kutunun üstüne 50 dolar yazıtor vergi az geliyorBen de rx570 alıcam uygun bi yer biliyormusunuz