Neler Yeni

Yardım Rx 480 kod 43 hatası ve ekrana görüntü gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilal Azak
1 ay önce 2 elden rx 480 8 gb aldım ilk aldığımda çalışmadı farklı monitörlen dedik çalıştırdık sonra 1 ay kullandım arada oyun oynarken bilgisayar kenidini yeniden başlatıyordu taki dün akşama kadar dün akşam pc çalıştırdım görüntü yok monitörden şüpelenip chrome uzaktan masaüstü uygulamasıya bilgisayara eriştim ama ekran bu şekilde
36180CE7-C6A3-4BF6-ADFA-A6365D8B1166.jpeg
ve ekran kartının driver ine tıkladığımda böylebi uyarı çıkıyor aygıt yöneticisinde ekran kartı
24D8971D-C0C1-4F69-AB07-5DEC28D75912.jpeg
bu şekilde kod 43 hatası gözüküyor nasıl çözebilirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apu bir sistemden ekran kartına bios atsak düzelirmi ?

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
1 ay önce 2 elden rx 480 8 gb aldım ilk aldığımda çalışmadı farklı monitörlen dedik çalıştırdık sonra 1 ay kullandım arada oyun oynarken bilgisayar kenidini yeniden başlatıyordu taki dün akşama kadar dün akşam pc çalıştırdım görüntü yok monitörden şüpelenip chrome uzaktan masaüstü uygulamasıya bilgisayara eriştim ama ekran bu şekildeAlıntıyı görüntüleve ekran kartının driver ine tıkladığımda böylebi uyarı çıkıyor aygıt yöneticisinde ekran kartıAlıntıyı görüntüle bu şekilde kod 43 hatası gözüküyor nasıl çözebilirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apu bir sistemden ekran kartına bios atsak düzelirmi ?
ihtimali yüksek. büyük ihtimalle mining çıkması bir kart bios driver uyumsuzluğu falan olmuştur. orjinal biosu dene derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilal Azak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denedik ama kartın içindeki bios gözükmüyor vbios atmayı çalıştığımda kabul etmiyor

Top Bottom