Neler Yeni

Öneri Rx 5000 Serisi Model Kartlar İçin Driver Timeout Sorununun Çözümü!

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Eğer aşşağıdakine benzer bir hata alıyorsanız yapmanız gerekenleri teker teker sıraladım.
ilk olarak bazı şeyleri kontrol etmemiz gerekiyor ekran kartınızın güç kabloları yerine iyi bir şekilde takılımı bunu kontrol edin aynı şekilde ramlerinizide Reddit'de bazı kullanıcılar bu belirttiğim durumlardan ötürü bu sıkıntıyı yaşamışlar her şey olması gerektiği gibi ise adımları izleyin.
(Yapmış olduğum ayarlar benim yaşadığım proglemi tamamiyle çözmüştür bulduğum çözümüde buraya atıyorum sizde %100 işe yarıyacağının garantisini veremem)
Capture.PNG

1-)İlk olarak aktif driverınızı aşşağıdaki uygulama ile silin.
2-)Aktif Driver'ınızı temizledikten sonra aşşağıdaki linkini verdiğim 20.11.2 sürümünü kurun.
3-)Kurulum tamamlandıktan sonra birkaç ayar yapmamız gerekicek ilk olarak sağ tık yapın ve radeon software'i açın

Untitled.png

4-) Açılan ekrandan sağ üsteki çarka tıklayın.
1.PNG

5-) Açılan ekranda General sekmesine gidin.

2.PNG

6-) Son olarak Preferences bölümündeki ayarları bu şekilde yapın.
3.PNG

Umarım benim sorunumu çözdüğü gibi sizin sorununuzuda çözer sonunda rahat bir şekilde oyun oynayabiliyorum.
Yeni Ve %99 Çözüm Olan Rehberim.

Son düzenleme:

bahaburak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak GKB
Güncel driverda bu ayarları uygulasak olmaz mı eski sürücü de freesync açıkken titreme yapıyor bazı oyunlarda

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel driverda bu ayarları uygulasak olmaz mı eski sürücü de freesync açıkken titreme yapıyor bazı oyunlarda
bunun için yeni bir rehber hazırladım burda %99 çözüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,680
Üyeler
162,716
Son üye
ibrahimakyol
Top Bottom