Cirilla
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Eğer aşşağıdakine benzer bir hata alıyorsanız yapmanız gerekenleri teker teker sıraladım.
ilk olarak bazı şeyleri kontrol etmemiz gerekiyor ekran kartınızın güç kabloları yerine iyi bir şekilde takılımı bunu kontrol edin aynı şekilde ramlerinizide Reddit'de bazı kullanıcılar bu belirttiğim durumlardan ötürü bu sıkıntıyı yaşamışlar her şey olması gerektiği gibi ise adımları izleyin.
(Yapmış olduğum ayarlar benim yaşadığım proglemi tamamiyle çözmüştür bulduğum çözümüde buraya atıyorum sizde %100 işe yarıyacağının garantisini veremem)
1-)İlk olarak aktif driverınızı aşşağıdaki uygulama ile silin.
2-)Aktif Driver'ınızı temizledikten sonra aşşağıdaki linkini verdiğim 20.11.2 sürümünü kurun.
3-)Kurulum tamamlandıktan sonra birkaç ayar yapmamız gerekicek ilk olarak sağ tık yapın ve radeon software'i açın
4-) Açılan ekrandan sağ üsteki çarka tıklayın.
5-) Açılan ekranda General sekmesine gidin.
6-) Son olarak Preferences bölümündeki ayarları bu şekilde yapın.
Umarım benim sorunumu çözdüğü gibi sizin sorununuzuda çözer sonunda rahat bir şekilde oyun oynayabiliyorum.
Yeni Ve %99 Çözüm Olan Rehberim.
ilk olarak bazı şeyleri kontrol etmemiz gerekiyor ekran kartınızın güç kabloları yerine iyi bir şekilde takılımı bunu kontrol edin aynı şekilde ramlerinizide Reddit'de bazı kullanıcılar bu belirttiğim durumlardan ötürü bu sıkıntıyı yaşamışlar her şey olması gerektiği gibi ise adımları izleyin.
(Yapmış olduğum ayarlar benim yaşadığım proglemi tamamiyle çözmüştür bulduğum çözümüde buraya atıyorum sizde %100 işe yarıyacağının garantisini veremem)
1-)İlk olarak aktif driverınızı aşşağıdaki uygulama ile silin.
2-)Aktif Driver'ınızı temizledikten sonra aşşağıdaki linkini verdiğim 20.11.2 sürümünü kurun.
3-)Kurulum tamamlandıktan sonra birkaç ayar yapmamız gerekicek ilk olarak sağ tık yapın ve radeon software'i açın
4-) Açılan ekrandan sağ üsteki çarka tıklayın.
5-) Açılan ekranda General sekmesine gidin.
6-) Son olarak Preferences bölümündeki ayarları bu şekilde yapın.
Umarım benim sorunumu çözdüğü gibi sizin sorununuzuda çözer sonunda rahat bir şekilde oyun oynayabiliyorum.
Yeni Ve %99 Çözüm Olan Rehberim.
Rehber - WATTMAN Hatası Alanlar İçin %90 Çözüm!
Merhaba Değerli DA Forum Üyeleri Bu Rehberimde Sizlere 3 Aydır Yaşadığım WATTMAN Hatasının Nasıl Çözüleceğini Ve Benim Hangi Yolları İzlediğimi Detaylı Bir Şekilde Anlatıcam %90 İhtimalle Sorununuzu Bu Rehberde Çözücem. 1-)İlk Adım Olarak AMD'Nin Bilgisayarınızda Bulunan Yazılımlarından...
forum.donanimarsivi.com
Son düzenleme: