Saçma düşünce. AMD sorunlu kafasından çıkmak lazım artık. Ben olsam 5500XT alırım.Arkadaşlarım AMD alma sıkıntı çıkarır herşeyde dedi.
İkisini de stokta bulamazsın. 8 çikibitiyt ise 5500 XT. Aynı ise ucuz olanı al. Aynı fiyat ise modele bağlı ve o da aynıysa 1650S.Rx 5500xt mi ? Gtx 1650s mi ?
Arkadaşlarım AMD alma sıkıntı çıkarır herşeyde dedi. Bende ikisi arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz
dün 5600xt oc konusu açıldı oc üstadlarımız oc yapılırsa wattman hatası alındığını söyledi amd hala sorunlu kabul etmek lazımSaçma düşünce. AMD sorunlu kafasından çıkmak lazım artık. Ben olsam 5500XT alırım.
Direkt olarak "AMD Sorunlu" demek saçma. Modele göre yorum yapmak lazım. Bana milyon kez GTX 1650 sorun çıkarttı mesela. Şuan kullandığım 5500XT'de ise 1 tane bile sorun yaşamadım.dün 5600xt oc konusu açıldı oc üstadlarımız oc yapılırsa wattman hatası alındığını söyledi amd hala sorunlu kabul etmek lazım
çikibiyt?İkisini de stokta bulamazsın. 8 çikibitiyt ise 5500 XT. Aynı ise ucuz olanı al. Aynı fiyat ise modele bağlı ve o da aynıysa 1650S.
ab sen ne zaman profili açıcaksınDirekt olarak "AMD Sorunlu" demek saçma. Modele göre yorum yapmak lazım. Bana milyon kez GTX 1650 sorun çıkarttı mesela. Şuan kullandığım 5500XT'de ise 1 tane bile sorun yaşamadım.