Sorun yaşarım az para ödeyim diyosan RX, rahatıma bakiyim diyosan RTX.Merhaba.Sizce bunlardan hangisini seçmeliyim? Fiyatları arasında fark az.
NOT: İşlemci Ryzen 5 3600X olacak.
zaten aralarında çok az fiyat farkı varSorun yaşarım az para ödeyim diyosan RX, rahatıma bakiyim diyosan RTX.
Modellerini yazarsan yardımcı olabilirim.
Gigabyte GeForce RTX 2060 6 GB OC Video Card ve Saphire RX 5600 XT |
Sapphire Radeon RX 5600 XT 6 GB PULSE ve Gigabyte GeForce RTX 2060 6 GB OC Video CardSorun yaşarım az para ödeyim diyosan RX, rahatıma bakiyim diyosan RTX.
merak etme amd dahaiyi o konudaSizin gibi böyle bir ikilemde kaldım uzun zamandır, AMD konusunda yazılım ve driver problemlerinden korkuyorum fakat fiyat olarak da gerçekten çok uygun kartlar (bu cuma xfx rx 5600 XT 2149 TL olmuştu)
Ray tracing veya oc merakı olan birisi degilim, Allah izin verirse ilk defa kasa alacağım ve bütçem dahilinde rtx 2060 veya rx 5600 XT düşünmüştüm. AMD mi düşüneyim o zmn, konuya da uygunuz bana da tavsiye verebilirsinizmerak etme AMD dahaiyi o konuda
Bulamadım o ekran kartı bios güncellemesini. Msi rx 5600xt gaming x modelinin bios update linkini atarmısın?rx 5600 yeni bios güncellemesi sayesinde bazı oyunlarda fark atıyor rtx 2060. Fiyat farkıda var. rx 5600 u öneririm