genellikle o ekran kartı ile yapıyolar ne kadar karı var bilmiyorum4 tane 2. El sapphire rx 570 almayı düşünüyorum bu 4 kart ile mining yapmak ne kadar para getirir ayda ve sizce mantıklı mı
Piyasada önerenler ellerinden çıkartıp 3000 serisine geçmeye çalışanlar, RX580 ve 570 ler yakında emekliye ayrılacak (3000 serisinin karşısında ezilecek anlamında) adamlar ellerindeki RX580 ve 570 leri çıkartmak için yeni başlayanlara eski kartlarını satmakta, gel gör ki onları alacağınız paraya 3000 serisi bir karta para biriktirip alsanız daha iyi bir yatırım olur. (YTD)Hemde nası güzel olur umarım kartlar temizdir piyasada rx 570 ve 580 ler öneriliyor hayırlı olsun.
Mükemmel olur ama mining de garanti devre dışı oluyor bilginize4 tane 2. El sapphire rx 570 almayı düşünüyorum bu 4 kart ile mining yapmak ne kadar para getirir ayda ve sizce mantıklı mı
Onu Amd şuan algılıyamıyor diye biliyorum, sadece 3060 da var şuanlıkMükemmel olur ama mining de garanti devre dışı oluyor bilginize
Ben dün baktığımda mining ile garanti devre dışı kalır diyorlardıOnu Amd şuan algılıyamıyor diye biliyorum, sadece 3060 da var şuanlık