Neler Yeni

RX 580 4 GB Mantıklı bir kart mı hala kullanılır mı

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
başlıktada belirttiğim gibi bu kart alınıp kullanılır mı fazla oynadığım oyun yok sadece bi ets2 tmp oynuyorum o kadar yüksek kalitede açması yeterli benim için bir tane 1500tlye asus rx580 buldum eğer mantıklıysa almayı düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa cok iyi olur

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Döneminin en güçlü kartlarından birisi. Hala iş görür evet ama RX serisi sorunlu bir seri oldu. Wattman sorunları dönüyordu bir ara. Hala bu sorunlar devam ediyor mu bilmiyorum. AMD yazılımı çok kötü çalışıyordu. Eğer düzeldiyse alınabilir. Bir de ikinci el alacaksan mining çıkması olmadığına dikkat etmek lazım.

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Döneminin en güçlü kartlarından birisi. Hala iş görür evet ama RX serisi sorunlu bir seri oldu. Wattman sorunları dönüyordu bir ara. Hala bu sorunlar devam ediyor mu bilmiyorum. AMD yazılımı çok kötü çalışıyordu. Eğer düzeldiyse alınabilir. Bir de ikinci el alacaksan mining çıkması olmadığına dikkat etmek lazım.
hiç işlem görmemiş mining yapılmamış dediğine göre 1500tlye veriyor mantıklıysa almayı düşünüyorum aldıktan sonra ne gibi testler yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yada onun yerine 570 8gb alsam daha mı iyi olur

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hiç işlem görmemiş mining yapılmamış dediğine göre 1500tlye veriyor mantıklıysa almayı düşünüyorum aldıktan sonra ne gibi testler yapmalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

yada onun yerine 570 8gb alsam daha mı iyi olur
O kadar detayını bilmiyorum hocam. İşin ehli arkadaşlar yanıt verecektir.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
Kaan
alınabilir hala çoğu oyunu oynatıyor

başlıktada belirttiğim gibi bu kart alınıp kullanılır mı fazla oynadığım oyun yok sadece bi ets2 tmp oynuyorum o kadar yüksek kalitede açması yeterli benim için bir tane 1500tlye asus rx580 buldum eğer mantıklıysa almayı düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa cok iyi olur
Fiyatı iyi alınabilir, ama rx570 8gb bulabilirsen daha mantıklı olur o fiyata,rx580 4gb vrami kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,098
Üyeler
160,354
Son üye
Kenwn
Top Bottom