Çok pahalıya satıyorlar kargoyla birlikte daha pahalı oluyor ne yapmam lazım acaba ?3k ya asla alınmaz.Ben 1800₺'ye aldım mesela.
Sarı siteden ve ya mod-art facebook grubundan refli üyelerden ucuza alabilirsiniz.Çok pahalıya satıyorlar kargoyla birlikte daha pahalı oluyor ne yapmam lazım acaba ?
Bakıyorum ama hepsi 2500 e satıyor son fiyat diyorlar3k ya 1660s-5600xt düşürürsün pazarlıkla hadi olmadı 1660 alırsın , şu karta kargoyla maks 2k verilir
En aşağı 2500 ya da 2000 oluyor 2000 olan markasız oluyor tam güvenemiyorum o yüzdenSarı siteden ve ya mod-art facebook grubundan refli üyelerden ucuza alabilirsiniz.
Çok pahalı bu karta bu fiyatlar. Daha uygunu yoksa diğer arkadaşın dediklerine bak.Bakıyorum ama hepsi 2500 e satıyor son fiyat diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
En aşağı 2500 ya da 2000 oluyor 2000 olan markasız oluyor tam güvenemiyorum o yüzden
Hocam mesela 2200 ekran kartı aldım İstanbul'dan kargo parasıyla ne kadara gelir ?Sarı siteden ve ya mod-art facebook grubundan refli üyelerden ucuza alabilirsiniz.
nerde bakıyorsunuz ? çatır çatır var 2k altıBakıyorum ama hepsi 2500 e satıyor son fiyat diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
En aşağı 2500 ya da 2000 oluyor 2000 olan markasız oluyor tam güvenemiyorum o yüzden
Fazla bilmiyorum shbnden den dlap dannerde bakıyorsunuz ? çatır çatır var 2k altı
hocam ben tam bilmiyorum buraları
Hocam buraya nerden bakabilirim hangi site acaba bide dolandırma veya öyle şeyler olma olasılığı varmı
facebook gpu world gurubu , refli ve ya en çok katkıda bulunan etiketli üyelerden alınhocam ben tam bilmiyorum buraları
Hocam buraya nerden bakabilirim hangi site acaba bide dolandırma veya öyle şeyler olma olasılığı varmı