Neler Yeni

RX 580 Ekran Kartım 80-90 dereceleri görüyor hatta kapanıyor

kemalsogt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Kemal SÖĞÜT
radeon uygulaması üzerinden sadece oyuna özel auto overclock yaparak daha serin çalıştırma şansım var mıdır varsa nasıl yapmalıyım? güvenli midir?
sadece cod warzone oynarken aşırı ısınıyor ve kapanıyor (journey 2019 pc versiyonunu oynarken de ısınıyor ama kapanmıyor). ekran kartım asus dual rx580 4gb ve sanırım bu ekran kartının fanları sessiz çalışması için tam güç çalışmıyor ayarlarıyla hiç oynamadım her şey stock sadece radeon uygulamasını oyun modunda kullanıyorum.

masquerade

80+ Bronze
Ufak bir voltaj düşürmesi yapıp deneyin. FPS'iniz biraz düşecek ama ısınma sorunu giderilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
kasanın hava akımına bak . açık biyere koy sorun çözülmez ise bi servise baktır. kart 2. el ise önceden açılmış olabilir . vidaları oturmamış olabilir daha önce yaşadım

kemalsogt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Kemal SÖĞÜT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet radeon uygulamasından yapabilirsiniz.
güç ayarlama seçeneğinden güç limitini yüzde olarak ne kadar düşürmeliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasanın hava akımına bak . açık biyere koy sorun çözülmez ise bi servise baktır. kart 2. el ise önceden açılmış olabilir . vidaları oturmamış olabilir daha önce yaşadım
kasam gamepower crimson guard yorumları pek de olumlu değildi acaba dediğiniz gibi ondan olabilir mi

Top Bottom