Neler Yeni

Rx 640 kötü fps sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Bilen
2gb rx 640 laptop ekran kartım var normalde dahili ekran kartından daha iyi fps vermesi gerekir ama bu minecraftta 40 fps alırken aynı ayarlarda dahili ekran kartı 200 fps alıyor valorant ya da diğer oyunlarda da durum aynı nadiren durum düzeliyor ve minecraftta 150 fps veriyor driver güncel ama bir şey farkettim eski driverları kurunca bu 150 fps olma olayı daha çok oluyor mesela driver guncelken 2 haftada bir 150 veriyor eski sürümdeyken 3 günde bir ben msi afterburnerdan baktim ekran kartı bellek hızı 300 mhzye takılmış ne yapsam düzelmedi lütfen yardım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
2gb rx 640 laptop ekran kartım var normalde dahili ekran kartından daha iyi fps vermesi gerekir ama bu minecraftta 40 fps alırken aynı ayarlarda dahili ekran kartı 200 fps alıyor valorant ya da diğer oyunlarda da durum aynı nadiren durum düzeliyor ve minecraftta 150 fps veriyor driver güncel ama bir şey farkettim eski driverları kurunca bu 150 fps olma olayı daha çok oluyor mesela driver guncelken 2 haftada bir 150 veriyor eski sürümdeyken 3 günde bir ben msi afterburnerdan baktim ekran kartı bellek hızı 300 mhzye takılmış ne yapsam düzelmedi lütfen yardım
Laptop şarja takılı mı? Pildeyse hızını 300-400MHz yapması normal, şarja takınca artmalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Bilen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şarja takılı ben bunlara bakmasan zaten buraya danışman her türlü performans ayarı falan da var uzun süredir bu sorunla uğraşıyorum ve oc falan yapmadim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,941
İsim
Emre Zengin
Laptobunuzun sitesinden driverı indirip kullanmanız daha yararlı olacaktır.

Top Bottom