Neler Yeni

Çözüldü✓ rx 6400 sistemime uygun mu

Silinsin

80+ Silver
i5 4460 ile %5-10 gibi bir darboğaz olur söz konusu arkadaşın monitöründe hdmi olmadığına göre full hd de bir monitör değil bu darboğazı arttırır
Mesaj otomatik birleştirildi:

size kalmış bi durum sapphire modelinin soğutması pek iyi değil ben powercolor modelini kullanıyorum 2.3k fiyatında iken aldım şuan stokları tükendi en uygun 5k ya var
Hayır sıkıntı olmayacaktır işlemci yönün de 720p için yorumum yok.

Saçma sapan sitelerin hesaplarıyla iş yapmayın en basit örnek 1060 ile fps test:

SAVED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Orkun ATAMAN
monitörünüz full hd ise bi sorun olmaz fakat performans kaybı olacaktır darboğaz da ucu ucuna bulunuyor artık size kalmış
Söylediğim oyunlarda orta ayarlarda 70-80 FPS alsam bana yeter zaten 60 Hz monitör

monitörünüz full hd ise bi sorun olmaz fakat performans kaybı olacaktır darboğaz da ucu ucuna bulunuyor artık size kalmış
Nereden anlayabilirim full HD olduğunu

Jezo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Jezo Reis
Söylediğim oyunlarda orta ayarlarda 70-80 FPS alsam bana yeter zaten 60 Hz monitör

Nereden anlayabilirim full HD olduğunu
1920 1080 çözünürlüğü full hd zaten bu arada o karttan online oyunlardan bi beklentiniz olmasın

SAVED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Orkun ATAMAN
Bu videoda offline oyunlara bakılmış online da daha düşük bir performans alırsınız
örnek ben rx 6400 pci 3.0 ile gta onlinede 50 fps alıyorum
Bu videoda ki kart da aynı sadece benim işlemcimin biraz üstü

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Forza horizon 4,forza horizon 5,league of legends,valorant,cs go,GTA 5,sea of thieves,rocket league
Oynatır bu oyunları sorun yasicağını düşünmüyorum eski bie gtx1050 ile dediğiniz tüm oyunları oynuyordum laptop olmasına rağmen sıfır kartla oynarsınız sorunsuz

SAVED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Orkun ATAMAN
Oynatır bu oyunları sorun yasicağını düşünmüyorum eski bie gtx1050 ile dediğiniz tüm oyunları oynuyordum laptop olmasına rağmen sıfır kartla oynarsınız sorunsuz
Ben de öyle düşünüyorum

Hayır sıkıntı olmayacaktır işlemci yönün de 720p için yorumum yok.

Saçma sapan sitelerin hesaplarıyla iş yapmayın en basit örnek 1060 ile fps test:
Hocam sen ne düşüyorsun son durum hakkında

Silinsin

80+ Silver
Ben de öyle düşünüyorum

Hocam sen ne düşüyorsun son durum hakkında
bir şey olmaz alın kullanın hocam öyle darboğaz falan takılacak bir şey yok orta da minimal belki olur o da sallancak bir şey olmaz ısınma konusun da yorum yapamam lp kart sonuçta bu kartın tasarım amacı lp olduğu için bir şey diyemem 78 max görmüş testler de hava akışınız iyiyse ısı da sorun olmaz lp karta göre normal.

SAVED

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Orkun ATAMAN
bir şey olmaz alın kullanın hocam öyle darboğaz falan takılacak bir şey yok orta da minimal belki olur o da sallancak bir şey olmaz ısınma konusun da yorum yapamam lp kart sonuçta bu kartın tasarım amacı lp olduğu için bir şey diyemem 78 max görmüş testler de hava akışınız iyiyse ısı da sorun olmaz lp karta göre normal.
LP ne oluyor tam olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,073
Üyeler
160,938
Son üye
Emiirrfy
Top Bottom