Düz 6600'den ziyade XT modelini tercih et diyorsunuz. Peki ikinci el alınır mı bu kart? Mining yapılmış oluyor genelde, ikinci el alacak olursam neye dikkat etmeliyim hangi testleri yapmalıyım? 4150 TL'ye satılık bir XT var eğer tavsiye ederseniz onu değerlendireceğim.darboğaz olsa bile fark edilmeyecek derecede olur 6600xt daha mantıklı olur
tam piyasayı bilmiyorum ama ikinci el kart alınır fatura tarihine bakın mining eylül ayı gibi bitti ondan sonra alınan kartlara bakın test olarak da furmark testi yapın sıcaklıklara ve fanın çalışma hızına bakın buraya atarsanız da yardımcı oluruz model olarak asus dual öneririm soğutması çok iyi ama genel olarak 6600 ve 6600xt çok ısınan kartlar değilDüz 6600'den ziyade XT modelini tercih et diyorsunuz. Peki ikinci el alınır mı bu kart? Mining yapılmış oluyor genelde, ikinci el alacak olursam neye dikkat etmeliyim hangi testleri yapmalıyım? 4150 TL'ye satılık bir XT var eğer tavsiye ederseniz onu değerlendireceğim.
Fanın çalışma hızı furmark testinde gözüküyor mu ve kaç olmalı? Sıcaklık ise ortalama kaç olmalı?tam piyasayı bilmiyorum ama ikinci el kart alınır fatura tarihine bakın mining eylül ayı gibi bitti ondan sonra alınan kartlara bakın test olarak da furmark testi yapın sıcaklıklara ve fanın çalışma hızına bakın buraya atarsanız da yardımcı oluruz model olarak asus dual öneririm soğutması çok iyi ama genel olarak 6600 ve 6600xt çok ısınan kartlar değil
% olarak gözüküyor , modele göre sıcaklık değişir ama 6600 ve 6600xtlerin 70i geçmemesi lazım hatta 60 - 65 lerde takılıyor normaldeFanın çalışma hızı furmark testinde gözüküyor mu ve kaç olmalı? Sıcaklık ise ortalama kaç olmalı?
Fan çalışma hızı kaç olmalı hocam% olarak gözüküyor , modele göre sıcaklık değişir ama 6600 ve 6600xtlerin 70i geçmemesi lazım hatta 60 - 65 lerde takılıyor normalde
Fan çalışma hızı kaç olmalı hocam
Anladım çok teşekkür ederim. Son bir sorum olacak internetten i5 10400f ile rx 6600 ve XT modelini oyunlarda kıyasladığımda gördüğüm fpsler hemen hemen aynı hatta düz 6600 bazı oyunlarda daha fazla fps veriyor bu normal mi sizce aralarında pek bir fark yok mu yoksa XT düz 6600'den zaten daha iyi bir kart mı?bu videodan aşşağı yukarı değerleri karşılaştırabilirsin