Neler Yeni

RX 6700xt oyunlarda crash

furkanrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Demirci
6700xt ekran kartım var ve forza oynarken bi anda oyunum kapanıyor ve hata kodu falan almıyorum. Fifa 23 açarken de bu kodu alıyorum. Bir sürü sürücü sürümü denedim ancak sorun düzelmedi. Eski sürümleri denedim. Önerilen sürümü denedim. Opsiyonel olarak sunulan sürümleri denedim. Hem de temiz yükleme yaptım. Amd cleaner uygulaması ile driver'ları silip sitesinden sıfırdan yükledim ancak düzelmedi. Lol oynarken falan sıkıntı yaşamıyorum bi crash olayı söz konusu değil. Ancak galiba ağır oyunlara geldiğinde böyle bir durum yaşıyorum. Tavsiyesi olan var mı?

Ekler

• asdasdasdsa.png
    asdasdasdsa.png
    2.5 MB · Hit: 90

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Buradaki sürücüyü deneyebilirsin, DDU ile kaldırıp bunu kur fakat AMD'nin programını kurmadan dene bi, sadece driverı yükle.

furkanrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zaten whql kullandım. Yazdım bunu da konuya. 22.5.1 sizin dediğiniz sürüm. Kullandım bunu hatta format atıp ilk bu sürümü yüklemiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradaki sürücüyü deneyebilirsin, DDU ile kaldırıp bunu kur fakat AMD'nin programını kurmadan dene bi, sadece driverı yükle.
Amd'nin programını kurmadan yüklemeyi deneyeceğim.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
arkadaşımda böyle hata alıyodu win 11e yukseltti win 10u sıkıntı kalmadı

Amd kart kullanıyorsan her yeni çıkan driverı indirmeyeceksin. 22.9.2 daha stabil değildir.

furkanrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Demirci
hocam bi yarım saat oynadım ancak tekrardan crash yedim. amdnin programı da yüklü değil.

Amd kart kullanıyorsan her yeni çıkan driverı indirmeyeceksin. 22.9.2 daha stabil değildir.
yeni eski tüm driver'ları denedim.

arkadaşımda böyle hata alıyodu win 11e yukseltti win 10u sıkıntı kalmadı
zaten win11 kullanıyorum.

furkanrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Demirci
sorun hala devam ediyor.

furkanrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Demirci
Ek olarak doom eternal oynarken de bazen freeze yiyordum. Oyunların hepsini game pass'ten oynuyorum acaba game pass sistemi mi hatalı? Steam versiyonları mı temiz diyeceğim ama her oyunda da benzer hatarlarla karşılaşıyorum.

TahinPekmez

80+ Silver
Benim arkadaşım da 6700 xt aldı drop ve takılma.ve oyundan atma vardı. Format çekti direkt Wi 10 yükledi ve oyunlar sistemin kurulu olduğu yere kurdu. Sorun.duzeldi

furkanrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Furkan Demirci
Benim arkadaşım da 6700 xt aldı drop ve takılma.ve oyundan atma vardı. Format çekti direkt Wi 10 yükledi ve oyunlar sistemin kurulu olduğu yere kurdu. Sorun.duzeldi
Bende drop ve takılma sorunları yok oyunları gayet akıcı ultrada oynayabiliyorum. Win10 yüklemeyi son çare olarak deneyeceğim. Teşekkürler.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
6700xt ekran kartım var ve forza oynarken bi anda oyunum kapanıyor ve hata kodu falan almıyorum. Fifa 23 açarken de bu kodu alıyorum. Bir sürü sürücü sürümü denedim ancak sorun düzelmedi. Eski sürümleri denedim. Önerilen sürümü denedim. Opsiyonel olarak sunulan sürümleri denedim. Hem de temiz yükleme yaptım. Amd cleaner uygulaması ile driver'ları silip sitesinden sıfırdan yükledim ancak düzelmedi. Lol oynarken falan sıkıntı yaşamıyorum bi crash olayı söz konusu değil. Ancak galiba ağır oyunlara geldiğinde böyle bir durum yaşıyorum. Tavsiyesi olan var mı?
Birde uyumluluğu windows 8 yapınca bu directx function hatası çözülüyormuş sanırım. Windows kaç kullanıyorsunuz? Oyunlar için gerekli programları yüklediniz mi ? Directx, microsoft netframework gibi..

Top Bottom