Bu sızıntı ne kadar doğru bilmiyorum twitter da videocardz.com sayfalarında gezerken bir anda farklı bir kişi 6 saat önce paylaştı diye önüme çıktı ama rtx 4070 ile rtx 4070 ti çok yakın puanlar doğru olma ihtimali de var gibi gözüküyor.fiyata bağlı tatmin ediciliği ya
7700 ler 4060Ti rakibi gibi duruyor ve 12GB VRAM ile iyi iş yapar.Bu ne kadar doğru bilmiyorum ama rtx 4070 ile rtx 4070 ti çok yakın puanlar.
Pek de güvenme bu sızıntı ya ama yine de bilgilendirmek için paylaşmak istedim. Puanları fena durmuyor.7700 ler 4060Ti rakibi gibi duruyor ve 12GB VRAM ile iyi iş yapar.
7800 de 4070/4070Ti ye alternatif olur. 16GB VRAM de tam ayarında olur.
Sızıntı yalansa bile büyük ihtimalle rakipleri dediğim gibi olur, sadece rakibinden geri mi kalır ileri mi geçer o değişebilir.Pek de güvenme bu sızıntı ya ama yine de bilgilendirmek için paylaşmak istedim. Puanları fena durmuyor.
Rx 7700 xt ile rx 7800xt nin tanıtılmasına 2 ay var ama watt değerleri beni şaşırtıyor neden bu kadar fazla çekecek anlamadım.Sızıntı yalansa bile büyük ihtimalle rakipleri dediğim gibi olur, sadece rakibinden geri mi kalır ileri mi geçer o değişebilir.
Performansı geçtim de kartlar sorunlu çıkmasın ya 7000 serisi pek iyi çıkış yapamadı.
7700 veya bi ihtimal 7700xt denk düşürebilirsin o bütçeyle. Ama Türkiye burası ne olacağı belli olmazTahmini fiyatları ne olur sizce? 11-12 bin TL bütçe ile ekran kartı alacağım, bekleyeyim mi?
Normal olm 4070 Tİ 280W, 4070 200W bana aman aman gelmedi.Rx 7700 xt ile rx 7800xt nin tanıtılmasına 2 ay var ama watt değerleri beni şaşırtıyor neden bu kadar fazla çekecek anlamadım.
Alıntıyı görüntüle
7700 XT yi kimse 12K ya satmaz fikrimce.7700 veya bi ihtimal 7700xt denk düşürebilirsin o bütçeyle. Ama Türkiye burası ne olacağı belli olmaz
7700, 6750 xt'den iyi olur mu acaba7700 veya bi ihtimal 7700xt denk düşürebilirsin o bütçeyle. Ama Türkiye burası ne olacağı belli olmaz
Murat Gamsız "Eski ekran kartlarınızı değiştirmeye değer mi" başlıklı bir video yüklemişti, izlemediyseniz fikir edinmek için mevcut satışı olan ekran kartlarının fiyat karşılaştırmaları vs. mevcut, kendi durumunuzu değerlendirmek açısından faydalı olabilir.Tahmini fiyatları ne olur sizce? 11-12 bin TL bütçe ile ekran kartı alacağım, bekleyeyim mi?
İzleyeyim, teşekkür ederimMurat Gamsız "Eski ekran kartlarınızı değiştirmeye değer mi" başlıklı bir video yüklemişti, izlemediyseniz fikir edinmek için mevcut satışı olan ekran kartlarının fiyat karşılaştırmaları vs. mevcut, kendi durumunuzu değerlendirmek açısından faydalı olabilir.