- Konu Sahibi Konu Sahibi
eldenelden mi alıcaklar yoksa kargo ile mi
eldenelden mi alıcaklar yoksa kargo ile mi
o zaman baba normalde 3k lik ürünü şuanda para ettiği için 6.3k veren var şimdi satıp idarelik bir şey alalım zaten kartı alacak adamlar elden teslim alacak kandırma ihtimalleri yok paranın sahte olup olmadığına da adamlara ürünü verir iken sen kontrol edersin olur mu baba deelden
ucuz 7k deSatıp 3060 almak istiyorum. Pedere söyledim ama dolandırıcı falan çıkar ortada bilgisayarsız kalırsın diyor.Güvenmiyor.
Pederi ikna etmenin bir yolu var mıdır?
bu tip işlerde notere başvurulsa daha iyi olmaz mı?o zaman baba normalde 3k lik ürünü şuanda para ettiği için 6.3k veren var şimdi satıp idarelik bir şey alalım zaten kartı alacak adamlar elden teslim alacak kandırma ihtimalleri yok paranın sahte olup olmadığına da adamlara ürünü verir iken sen kontrol edersin olur mu baba de
ne noteri hocam arabamı devrediyorsunbu tip işlerde notere başvurulsa daha iyi olmaz mı?
En azından pederin içi rahat eder diye.ne noteri hocam arabamı devrediyorsun
hocam ben size olurunu söyleyeyim adamlar gelir ürünü test eder sağlam sıkıntısı olmadığını görürler sonra ürünü alırlar paranı verirler ayak üstüEn azından pederin içi rahat eder diye.
araba satmıyorsun olm ne noteribu tip işlerde notere başvurulsa daha iyi olmaz mı?
Ben dünden razıyım. Sorun peder.hocam ben size olurunu söyleyeyim adamlar gelir ürünü test eder sağlam sıkıntısı olmadığını görürler sonra ürünü alırlar paranı verirler ayak üstü
paranın sahte olup olmadığına da bakarsın tamam oldu bitti miss gerisinde sorumluluk kabul etmezsin
büyük güne sayılı saatler kaldı hadi bakiyim3060 bekleyen oyuncular.
Ben aldım bile siz bekleyinbüyük güne sayılı saatler kaldı hadi bakiyim
ama benim aklımda daha yüksek kartlar var
bu arada ne oldu o işe hocam kargoya verildi miBen aldım bile siz bekleyin