Neler Yeni

Yardım Rx570 coil whine (20karakter)

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Coil whine olduğundan tam emin değilim ekran kartı istediğim fps değerlerini veriyor ama yükte bi cızırtı geliyor cız cız coz diye oyunda menülere göre bu ses artıp azalıyor fazla rahatsız etmiyor ama bu coil whine mi yoksa başka bir durummu

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Anlattıklarına göre CW gibi gözüküyor.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Kardeş tesadüf mü bilmiyorum ama bugün pes20 oynarken alt+tab yapıp masaüstüne dönünce dediğin gibi ince bi cızz sesi geliyor kasadan sonra geri alt+tab yapıp pes20ye geçiyorum ses kesiliyordu bende rx570 kullanıyom ama daha bugün duydum sesi acaba dediğin olay mı.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeş tesadüf mü bilmiyorum ama bugün pes20 oynarken alt+tab yapıp masaüstüne dönünce dediğin gibi ince bi cızz sesi geliyor kasadan sonra geri alt+tab yapıp pes20ye geçiyorum ses kesiliyordu bende rx570 kullanıyom ama daha bugün duydum sesi acaba dediğin olay mı.
Pek dert olacak bir şey değilmiş beni rahatsız etmiyor karttan memnunum açıkcası

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
Coil whine olduğundan tam emin değilim ekran kartı istediğim fps değerlerini veriyor ama yükte bi cızırtı geliyor cız cız coz diye oyunda menülere göre bu ses artıp azalıyor fazla rahatsız etmiyor ama bu coil whine mi yoksa başka bir durummu
cw hocam, afterburner programı ile fan hızıyla manual oynayarak ses değişimi olup olmadığına bakın. eğer fan hızıyla ses değişim gösteriyorsa cw kesindir.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cw hocam, afterburner programı ile fan hızıyla manual oynayarak ses değişimi olup olmadığına bakın. eğer fan hızıyla ses değişim gösteriyorsa cw kesindir.
Hocam coil whine sesi fandan değilde bobinlerden geliyor diye biliyorum ben yüke girdiğinde yükün durumuna göre bu ses azalıp düzeliyor

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Pek dert olacak bir şey değilmiş beni rahatsız etmiyor karttan memnunum açıkcası
Hocam zaten kulaklık taktığım zaman yanımda biri bağırsa da duymuyorum. Ama tesadüfen sese denk geldim. Elektriksel bir cihazın çalışması da sesli olabilir illaki ama olması gerekenden farklı bir durum var mı diye araştırmak istedim.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Valla benimde içim bir cız ediyor bu aralar bendede CW varmı ya ?

Dediğin sorun Coil Whine konu sahibi, ben garantiye verdim kabul etmediler ses rahatsız etmiyorsa takılma.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Fan motorundada bobin yokmu zaten ?
Bilmiyordum direk ben kartta sandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla benimde içim bir cız ediyor bu aralar bendede CW varmı ya ?

Dediğin sorun Coil Whine konu sahibi, ben garantiye verdim kabul etmediler ses rahatsız etmiyorsa takılma.
İncehesapta değişim yapanlar varmış bi ara yolum düşerse değişim isterim ses çok rahatsız etmiyor kulaklığı taktığımda

Top Bottom