RX5700xt alınır mı??

5000 serisi yazılım olarak çok sorunlu sürekli amd Radeon çöküyor bilgin olsun
Rx580 de öyle dediler hocam 1 yıldır kullanıyorum 1 kez çökmedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5700xt ve 5600xt aynı dönem çıktı ve kazım güçleri birbirine yakın. 5700xtler miningde kullanılmıştır da 5600xtler kullanılmamıştır diye bir şey yok. Gpu mining döneminin bitmesinden 1.5 sene önce çıkmış kartlar bunlar. O kadar da miningde kullanılan bir seri değil.

Ama 5700xtlerin kendisi bir başına bela. Aşırı derecede ısınıyor. Bizde asus 5700xt evo oc vardı pcyi açınca oda fin hamamına dönüyordu. Kaç kez servise gitti geldi iade ettik kurtulduk. Forumlarda da çok gördüm diğer 5700xtlerde de sıkıntı yaşandığını o dönem. Ancak Sapphireda sıkıntı çıkacağını sanmam. Yine de bench şart.

adrenalin edition mı üstat?
Furmark atsaydı belki düşünürdüm.

Rx580 de öyle dediler hocam 1 yıldır kullanıyorum 1 kez çökmedi.

Furmark atsaydı belki düşünürdüm.
Hocam bende 5700xt kullabıyorum msi gaming x 2 ay önce 4.5k ya aldım gayet emem lunum güvenlik etiketleri üstünde 15dk 1080p furmark ta MX 70 derece hotspot da 100 dereceyi geçmedi. 2aydır bikez bile çökmedi veya bir sorun çıkartmadı

Hocam bende 5700xt kullabıyorum msi gaming x 2 ay önce 4.5k ya aldım gayet emem lunum güvenlik etiketleri üstünde 15dk 1080p furmark ta MX 70 derece hotspot da 100 dereceyi geçmedi. 2aydır bikez bile çökmedi veya bir sorun çıkartmadı
Ben 1 tane bulamıyom ya 30 kişiye yazdım nerdeyse.

Ben 1 tane bulamıyom ya 30 kişiye yazdım nerdeyse.
Şans işi hocam. Ben Hatay'da oturuyorum kargoyla uğraşmak falan istemediğimden sadece hataydaki ilan Lara bakıyorum samandağında rx 5700xt gaming x 4.5k ya satılıyordu 1080 testi 2k testi hepsi vardı güvenlik etiketleri de üstündeydi , dedim adama keşke İskenderun'da olsaydın gelip elden alırıdım dedim adamın kuzeni iskenderundaymış dedi İskenderuna gönderirim sen test yapıp alırsın dedi , bu işler tamamen şans işi hocam 🙃

sorun morun yok bu arada 5000 serisinde artık, zamanında olması şuan olduğu anlamına gelmez. amd adam gibi geldi sorunları çözdü. hiç çökme falan vs yok. hp ekibi olarak amd ile gurur duyuyoruz 👏👏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,865
Üyeler
186,253
Son üye
matador0205
Geri