Rx5700xt ve 2070s hakkında

ygtcntpl

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
774
Arkadaşlar önümüzdeki ay ekran kartını aradan çıkarmayı düşünüyorum ama kafayı yemek üzereyim.

Aşırı kararsız kaldım, bir yanım 2070super derken diğer yanım 5700xt diyor.

Bakıyorum arada büyük farklar yok, oyundan oyuna değişiyor, ya 2070s önde ya 5700xt.

Şu konuya artık bir aydınlık getirelim ha bu arada amd, rtx tarzı bir özellik getirecek diyorlar güncellemeler ile bilginiz var mı?

Artık şu olayı çözelim gidip 4000-5000 TL ye rx5700xt nitro mu yoksa 5000-6000 TL ye 2070super mi? Bazı super modelleri 4500 TL ye kadar düşebiliyor.

Rx5700xt alsam yanına 16 GB ram ve 3600 eklesem bu sistem beni kaç yıl yormadan götürür? Tüm oyunları ultra oynayayım derdinde değilim, uzun süre insan gibi sorunsuz oynayabilsem, ara sıra çizim yapsam ve müzik programları kullanabilsem yeter.

Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler iyi akşamlar dilerim :)

Arkadaşlar önümüzdeki ay ekran kartını aradan çıkarmayı düşünüyorum ama kafayı yemek üzereyim.

Aşırı kararsız kaldım, bir yanım 2070super derken diğer yanım 5700xt diyor.

Bakıyorum arada büyük farklar yok, oyundan oyuna değişiyor, ya 2070s önde ya 5700xt.

Şu konuya artık bir aydınlık getirelim ha bu arada amd, rtx tarzı bir özellik getirecek diyorlar güncellemeler ile bilginiz var mı?

Artık şu olayı çözelim gidip 4000-5000 TL ye rx5700xt nitro mu yoksa 5000-6000 TL ye 2070super mi? Bazı super modelleri 4500 TL ye kadar düşebiliyor.

Rx5700xt alsam yanına 16 GB ram ve 3600 eklesem bu sistem beni kaç yıl yormadan götürür? Tüm oyunları ultra oynayayım derdinde değilim insan gibi sorunsuz oynayabilsem, ara sıra çizim yapsam ve müzik programları kullanabilse yeter.

Cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler iyi akşamlar dilerim :)
5700 al geç. Uzun süre götürür seni dediğin sistem.

2070super alacak bütçeniz varsa 2070super alın.

hangisine paran yetiyorsa onu al aşırı bir fark olacağını düşünmüyorum kas gücü olarak 2070 superle kafa kafaya 5700xt ama ray tracing deneyimlemek istersen 2070 tavsiye ederim ayrıca dlls gibi artılarıda var

Ne zaman buraya Donanım Haber'e girsem kesin böle konular ile karşılasıyorum o yüzden belkide 2 sene amd ekran kartı benden uzak dursun gerekirse 500tl fazla veririm hiç yoktan sorun yasatmıyor.
dgdfgd.PNG

hangisine paran yetiyorsa onu al aşırı bir fark olacağını düşünmüyorum kas gücü olarak 2070 superle kafa kafaya 5700xt ama ray tracing deneyimlemek istersen 2070 tavsiye ederim ayrıca dlls gibi artılarıda var
Dlls ne oluyor acaba

O ne oluyor acaba :D
hocam kısaca anlatmak gerekirse nvidianın geliştirdiği bir olay şu an sadece rtx kartlarda mevcut görüntü kalitesini ve kare hızını arttırıyor
Post automatically merged:

O ne oluyor acaba :D
mesela rtx açtın fps kaybı yaşadın dlss bunu kapatıyor rtx açtığında hiç fps düşmüyor
Post automatically merged:

google amcaya dlss nedir yazarak daha iyi öğrenebilirsin ben anlıyorum ama aktaramıyorum şu an 😅

Geri