Neler Yeni

Rx580 Bakım İçin Gerekli Termal Pad

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunahan Boran
Bütçe
250
Merhabalar Asus rog strix rx580 8gb o.c ekran kartımın termal pad bakımları malesef biraz gecikti kartı 2. el aldığım için ped bakımlarını ben hiç yapmadım macununu değiştirdim ama hangi kalınlıkta hangi marka pad kullanacağımı bilmediğim için değiştirmedim Asus'a mail attığımda ertesi gün dönüş yaptılar bu bilginin üretim bilgisi olduğundan paylaşılamayacağını servise gönderirsek 250tl ücreti olduğunu söylediler servis istanbulda ben antalyadayım servise göndermek istemiyorum servise 250tl vermektense 250tl ye veya daha fazlasına pad alıp kendim takmayı tercih ederim uygun termal pad öneriniz varmıdır bu kart için

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dışardan o padleri alamassın internette satılan padler orjinalle asla uymaz ve onları kullanırsanız belleğe ekstra baskı yapıp bozabilir veya çok ince kalıp soğutamaz yakar. 250 TL Vermeyede gerek yok termal padler ömürlük gibidir sadece macun ve toz temizliği yapmak yeterlidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunahan Boran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dışardan o padleri alamassın internette satılan padler orjinalle asla uymaz ve onları kullanırsanız belleğe ekstra baskı yapıp bozabilir veya çok ince kalıp soğutamaz yakar. 250 TL Vermeyede gerek yok termal padler ömürlük gibidir sadece macun ve toz temizliği yapmak yeterlidir.
Padler iyice yumuşamış kendinden geçmiş

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Padler iyice yumuşamış kendinden geçmiş

Her halükarda iş yapıcaktır ama içiniz rahat değil ise serviste yapmak en mantıklısı çünkü dışardan o padi bulamassın sonra bilinmedik bir pad takar daha beter edebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunahan Boran

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
86 87 lere kadar çıkıyo kart vramlerin olduğu bölgedede ısınma var

RX 580 VRAM sıcaklığını net göremessin bendeki 580 ninde göremiyordum iyi hatırlıyorum, ayrıca GDDR5 bellekler çok ısınmaz GDDR6x ler falan gibi (3000 serisinde VRAM ısınma sorunu vardı 3080 3090 falan ya). İyi bir macunda sürseniz kart çok ısınabilir RX 580 serisi güç tüketen bir model.

Undervolt yapabilirsiniz:

Birde fan ayarı yaparak ekstra destek sağlarsınız:

Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk aldığımda macununu değiştirdim oyunda max 55 65 arası oluyodu şuan yeni macun sürmüş olmama rağmen 86 87 lere kadar çıkıyo

Macun sürmede bir hatada yapmış olabilirsiniz, yüzeyi tamamen macunlar böyle ince bir şekilde kaplasanızda sonda 3-4 damla sıkmak tam olarak arayı dolduran en verimli teknik onada dikkat etmelisiniz.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,134
İsim
Abdullah Aydoğdu

İlk aldığımda macununu değiştirdim oyunda max 55 65 arası oluyodu şuan yeni macun sürmüş olmama rağmen 86 87 lere kadar çıkıyo
Hangi macunu sürdünüz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunahan Boran
RX 580 VRAM sıcaklığını net göremessin bendeki 580 ninde göremiyordum iyi hatırlıyorum, ayrıca GDDR5 bellekler çok ısınmaz GDDR6x ler falan gibi (3000 serisinde VRAM ısınma sorunu vardı 3080 3090 falan ya). İyi bir macunda sürseniz kart çok ısınabilir RX 580 serisi güç tüketen bir model.

Undervolt yapabilirsiniz:

Birde fan ayarı yaparak ekstra destek sağlarsınız:

Gpu tweak 3 fanlar oto moddayken %50 55 i geçirmiyo o yüzden kendim fan ayarı yapıyorum ona rağmen ısınıyo canımı sıkan şey eskiden olmayan bir ısınmanın şimdi olması

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Bence hiç uğraşma, ped bulsan bile kesip biçmen gerekecektir. Değiştirmene gerek yok aslında ama illa değiştireceğim diyorsan 250 tl çok büyük bir tutar değil açıkçası. Bırak onlar yapsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tunahan Boran
Hangi macunu sürdünüz?
Cooler Master High Perfonmance var şuan öncedende aynı macun vardı aynısını sürdüm ama ısınıyo şuan mx4 sipariş ettim onu bekliyorum

Bence hiç uğraşma, ped bulsan bile kesip biçmen gerekecektir. Değiştirmene gerek yok aslında ama illa değiştireceğim diyorsan 250 TL çok büyük bir tutar değil açıkçası. Bırak onlar yapsın.
Sorun 250tl ücret deil servis istanbulda ne zaman kartın geri döneceği hiç belli olmuyo malesef

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Gpu tweak 3 fanlar oto moddayken %50 55 i geçirmiyo o yüzden kendim fan ayarı yapıyorum ona rağmen ısınıyo canımı sıkan şey eskiden olmayan bir ısınmanın şimdi olması

Muhtemelen dediğim gibi macunu yeterli ve doğru uygulamadınız.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,134
İsim
Abdullah Aydoğdu
Cooler Master High Perfonmance var şuan öncedende aynı macun vardı aynısını sürdüm ama ısınıyo şuan mx4 sipariş ettim onu bekliyorum

Sorun 250tl ücret deil servis istanbulda ne zaman kartın geri döneceği hiç belli olmuyo malesef
Mx-4 ekran kartına sürülmez.

Top Bottom