Kim demiş onu bu forumda kimse demez öyle bişey senin bütçen ne kankim sana güzel bir sistem toplayayımKnk bilgisayar hakkında hiç bir şey bilmiyorum internete bakdım rx580 diyorlar
O Rx 580 diyenler gıdım anlamayan insanlarKnk bilgisayar hakkında hiç bir şey bilmiyorum internete bakdım rx580 diyorlar
Tamam şimdi kanka 1200tlye 144hz 1ms monitörler başlıyor ne kadar kaldı 5.800 o fiyata güvenilir bir firma psuları fsp yani baya iyi atıyorum buraya linki değiştirmen gerekenleri de söyleyeceğim6.500 yada 7000 monitör kasa dahil
Knk palitle inno3d nin fiyat farkı varmış orda palit markasının 1660ti alTamam şimdi kanka 1200tlye 144hz 1ms monitörler başlıyor ne kadar kaldı 5.800 o fiyata güvenilir bir firma psuları fsp yani baya iyi atıyorum buraya linki değiştirmen gerekenleri de söyleyeceğim
Knk Rami 16gb yap işlemciyi r5 3600 yap ekran kartını 1660ti yap ssdyi çıkar onun yerine bunu al manyak sistem oluyoAquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Toplamda 7000küsür oluyo hayırlı olsunCrucial BX500 480GB 540MB-500MB/s 2.5" 3D Nand Sata SSD Fiyatı
Crucial BX500 480GB 540MB-500MB/s 2.5" 3D Nand Sata SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.googleadservices.com
Game garajda windows deneme sürümü kurulu olarak mı geliyor ?Tamam şimdi kanka 1200tlye 144hz 1ms monitörler başlıyor ne kadar kaldı 5.800 o fiyata güvenilir bir firma psuları fsp yani baya iyi atıyorum buraya linki değiştirmen gerekenleri de söyleyeceğim
Knk Rami 16gb yap işlemciyi r5 3600 yap ekran kartını 1660ti yap ssdyi çıkar onun yerine bunu al manyak sistem oluyoAquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Toplamda 7000küsür oluyo hayırlı olsunCrucial BX500 480GB 540MB-500MB/s 2.5" 3D Nand Sata SSD Fiyatı
Crucial BX500 480GB 540MB-500MB/s 2.5" 3D Nand Sata SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.googleadservices.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Knk palitle inno3d nin fiyat farkı varmış orda palit markasının 1660ti al
Sanırım evet ama yüklü olmasa bile knk küçük çocuk bile yapar en temelden gidersin bir internet kafeye ordan alırsın windowsu flasha eve gelince pcyi onla açarsın istersen key alırsınİslemciyi r5 3600 yapın.Aquarius 5A - Game Garaj
Rame bir 8 gb daha ekleyin.
Anakartı biostara düşürün.
Ekran kartınıda 1660s yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Game garajda windows deneme sürümü kurulu olarak mı geliyor ?