Jackk_Sparrow
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,537
Ciddi sorun var 140 fps üstü görememek ne demek? Ya ayarlarda bir yanlışlık var ya da yazılım.
Bu anakar chıpset LAN realtek audıo falan guncellemelerı nerden yapabılırım bırde son olarak ben ılk aldıgımda fakat suan yenı versıyonlarının cıktıgını nasıl anlayacagım hatırlamıyorum hangı ay ındırdıgımıcsgoda olur işlemci bazlı oyun 200-300fps fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Driver değiştirmenizde fayda var bu kadar düşük olmaması lazım
bende anlayamadım baska oyunlarda bı sorun yok gıbı normal fps ler gta5 rdr2 gıbı oyunlarda fakat cs de anlamadım hersey dusukCiddi sorun var 140 fps üstü görememek ne demek? Ya ayarlarda bir yanlışlık var ya da yazılım.
Bu anakar chıpset LAN realtek audıo falan guncellemelerı nerden yapabılırım bırde son olarak ben ılk aldıgımda fakat suan yenı versıyonlarının cıktıgını nasıl anlayacagım hatırlamıyorum hangı ay ındırdıgımı
rdr2 gibi bir oyunda sıkıntı yoksa drivera ellemeyin sıkıntı oyundaBu anakar chıpset LAN realtek audıo falan guncellemelerı nerden yapabılırım bırde son olarak ben ılk aldıgımda fakat suan yenı versıyonlarının cıktıgını nasıl anlayacagım hatırlamıyorum hangı ay ındırdıgımı
bende anlayamadım baska oyunlarda bı sorun yok gıbı normal fps ler gta5 rdr2 gıbı oyunlarda fakat cs de anlamadım hersey dusuk
rdr2 gibi bir oyunda sıkıntı yoksa drivera ellemeyin sıkıntı oyunda
Düzgün konu başlığı altında yeni bir konu açın csgo ayarı bilen vardır belki ya da sorunu bilen.
Tesekkurler cok saolun donus yapacagım baska bır konuyla oyun hakkında
Bu siteye girip işletim sisteminizi seçin 20.10.1 seçin sonra yine sorun devam ederse DDU ile driverı silip 20.4.2 WHQL sürümü kurun yine düzelmezse özelden konuşabiliriz
oyunda mıPerformans ayarları yapabiliriz isterseniz.
bakacagım biRadeon Softwareda oyunların performansını otomatik belirleme gibi bi ayar vardı sanırım tam olarak adını unuttum ama öyle şeyleri kapat oyunları çöp ediyor. Nvidia kartlarda da Nvidia Geforce Experience oyunların ayarlarını değiştirip sözde en iyi fps vericek der ama oyunun kasmaya başlar.
evet hem oyunda hem amd softwaredeTesekkurler cok saolun donus yapacagım baska bır konuyla oyun hakkında
oyunda mı
tamam özelden yazabilirsiniz bana bekliyorumdonus yapacagım suan guncellıyorum