RX590 Coil Whine

WEST_cn

80+
Reaksiyon skoru
158
İncehesap'dan dün XFX RX590 ekran kartı siparişi verdim, bugün bilgisayarıma taktım ve 2 saat sonra oyundayken karttan cızırtı sesi vardı. Alt taba aldığımda ses kesiliyor, oyuna tekrar girdiğimde cızırtı başlıyordu.

Dikey senkronizasyon açabilirsin. Aynı kartın başka modeline sahibim 120 FPS altında olmuyor bu CW en azından benim kartımda. Bende 115 FPS' ye sabitliyorum.

Denedim olmadı bugün ama zaten değişime gönderdim

Ben gönderdiğimde geri yollamışlardı. Sizinkini değiştirirler umarım.

Denedim olmadı bugün ama zaten değişime gönderdim
CW sorunu kartların fanlarından gelen tıslama sesidir. Ses dışında bir sorun yaratmaz. Birçok servis CW sorununu sorundan saymıyor. Böyle bir durum yaşarsan Tüketici Hakem Heyetine mutlaka başvur. Dileğim sorunsuz bir misli ile değişim yapılması. RX serisinde CW tipik bir sorun.

CW sorunu kartların fanlarından gelen tıslama sesidir. Ses dışında bir sorun yaratmaz. Birçok servis CW sorununu sorundan saymıyor. Böyle bir durum yaşarsan Tüketici Hakem Heyetine mutlaka başvur. Dileğim sorunsuz bir misli ile değişim yapılması. RX serisinde CW tipik bir sorun.
peki bu sorun geçermi

peki bu sorun geçermi
Geçmez fanların değişmesi gerek. Çoğu kişi bu sorundan dolayı kartını servise yolluyor ama onlara gelen cevap sorun yok. Test yapan teknisyen sağır olduğu için tıslama sesini duyamıyor. İşi yokuşa sürerlerse hemen Tüketici Hakem Heyetine başvur. Eğer 14 gün geçmediyse iade edebilirsin.

Geçmez fanların değişmesi gerek. Çoğu kişi bu sorundan dolayı kartını servise yolluyor ama onlara gelen cevap sorun yok. Test yapan teknisyen sağır olduğu için tıslama sesini duyamıyor. İşi yokuşa sürerlerse hemen Tüketici Hakem Heyetine başvur. Eğer 14 gün geçmediyse iade edebilirsin.
ettim değişim istediğimi belirttim

ben sıkıntıyı bobinden diye sanıyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,217,271
Üyeler
197,169
Son üye
loneyking
Geri