CW sorunu kartların fanlarından gelen tıslama sesidir. Ses dışında bir sorun yaratmaz. Birçok servis CW sorununu sorundan saymıyor. Böyle bir durum yaşarsan Tüketici Hakem Heyetine mutlaka başvur. Dileğim sorunsuz bir misli ile değişim yapılması. RX serisinde CW tipik bir sorun.Denedim olmadı bugün ama zaten değişime gönderdim
peki bu sorun geçermiCW sorunu kartların fanlarından gelen tıslama sesidir. Ses dışında bir sorun yaratmaz. Birçok servis CW sorununu sorundan saymıyor. Böyle bir durum yaşarsan Tüketici Hakem Heyetine mutlaka başvur. Dileğim sorunsuz bir misli ile değişim yapılması. RX serisinde CW tipik bir sorun.
Geçmez fanların değişmesi gerek. Çoğu kişi bu sorundan dolayı kartını servise yolluyor ama onlara gelen cevap sorun yok. Test yapan teknisyen sağır olduğu için tıslama sesini duyamıyor. İşi yokuşa sürerlerse hemen Tüketici Hakem Heyetine başvur. Eğer 14 gün geçmediyse iade edebilirsin.peki bu sorun geçermi
ettim değişim istediğimi belirttimGeçmez fanların değişmesi gerek. Çoğu kişi bu sorundan dolayı kartını servise yolluyor ama onlara gelen cevap sorun yok. Test yapan teknisyen sağır olduğu için tıslama sesini duyamıyor. İşi yokuşa sürerlerse hemen Tüketici Hakem Heyetine başvur. Eğer 14 gün geçmediyse iade edebilirsin.
ben sıkıntıyı bobinden diye sanıyordumGeçmez fanların değişmesi gerek. Çoğu kişi bu sorundan dolayı kartını servise yolluyor ama onlara gelen cevap sorun yok. Test yapan teknisyen sağır olduğu için tıslama sesini duyamıyor. İşi yokuşa sürerlerse hemen Tüketici Hakem Heyetine başvur. Eğer 14 gün geçmediyse iade edebilirsin.
Bobin fan içerisinde bulunduğu için fan arızası olarak geçiyor. CW sorunu fanların bobinlerinde oluyor bu da fanın tıslamasına sebep oluyor.ben sıkıntıyı bobinden diye sanıyordum