Neler Yeni

rx6600 İ5 12400f Sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Mehmetoğlu
arkadaşlar selam. yakın zamanda böyle bir sistem aldım ve kasa monitör dahil gördüğünüz gibi 19k civarına denk geldi. merak ettiğim şey acaba hata mı yaptım bu sistemi almakla ? sizce anormal bir şey var mı fiyatta veya parçalarda ? annem internetten almak istemediği için mecbur yakın ve İstanbul'da olan bir yerden almamız gerekiyordu. aldığım zamanlar gamegaraj uygun duruyordu ve açıkçası bu sistem de bana cazip geldi. sistem 15k civarı monitör ise 3 4k civarıydı. Sizce mantıksız bir seçim mi ?

Ekler

• Screenshot_2022-08-05-10-40-33-533_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-08-05-10-40-33-533_com.android.chrome.jpg
    344.7 KB · Hit: 108

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Ahmet Sevinç
arkadaşlar selam. yakın zamanda böyle bir sistem aldım ve kasa monitör dahil gördüğünüz gibi 19k civarına denk geldi. merak ettiğim şey acaba hata mı yaptım bu sistemi almakla ? sizce anormal bir şey var mı fiyatta veya parçalarda ? annem internetten almak istemediği için mecbur yakın ve İstanbul'da olan bir yerden almamız gerekiyordu. aldığım zamanlar gamegaraj uygun duruyordu ve açıkçası bu sistem de bana cazip geldi. sistem 15k civarı monitör ise 3 4k civarıydı. Sizce mantıksız bir seçim mi ?
bu zamanda 13k ya benzer bi sistem vardı ama seninde özel sebeplerin olduğu için öyle almak zorunda kalmışsın biraz pahalıya gelmiş gibi
tabi aldığın zamandaki piyasayı bilmiyoruz "yakın zamanda" demişsin

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Çok pahalı 15k sistem. Monitör için fena değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Mehmetoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu zamanda 13k ya benzer bi sistem vardı ama seninde özel sebeplerin olduğu için öyle almak zorunda kalmışsın biraz pahalıya gelmiş gibi
tabi aldığın zamandaki piyasayı bilmiyoruz "yakın zamanda" demişsin
13k olan sistemlerde işlemci 1 veya 2 nesil düşüğü oluyor şuan genelde. ama bilmiyorum sence keşke almasaydım demem gereken bir sistem mi ? yani xt modeli değil de normal 6600 var diye veya 3060 yok diye ileriki yıllarda kaybım olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok pahalı 15k sistem. Monitör için fena değil.
bu tarz bir sistemi daha ucuza bulmak mümkün mü her şeyi aynı şekilde ? yaklaşık olarak 14.5k 15k civarına geliyor bu tarzların hepsi maalesef. ucuz sistem kalmadı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Sistem kazık olmus hocam 13kya internette var

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
13k olan sistemlerde işlemci 1 veya 2 nesil düşüğü oluyor şuan genelde. ama bilmiyorum sence keşke almasaydım demem gereken bir sistem mi ? yani xt modeli değil de normal 6600 var diye veya 3060 yok diye ileriki yıllarda kaybım olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu tarz bir sistemi daha ucuza bulmak mümkün mü her şeyi aynı şekilde ? yaklaşık olarak 14.5k 15k civarına geliyor bu tarzların hepsi maalesef. ucuz sistem kalmadı
Çıkan sistemlerle daha ucuza alabilirdiniz kazık olmuş ama iade etmeyecekseniz hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun ne diyelim 👍

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Mehmetoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük kazık hacım malesef.
hocam bilgisayar aldığım sistemden 3 4k pahalı nerdeyse zaten. eğer bu dediğiniz şekil aşsaydım 20 21k civarlarında olacaktı annem de o kadar bütçeye karşıydı. monitör hesapta bile yoktu aslında sonrasında alırken karar verdik ve en ucuza en iyi monitörü almaya çalıştık açıkçası

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hocam bilgisayar aldığım sistemden 3 4k pahalı nerdeyse zaten. eğer bu dediğiniz şekil aşsaydım 20 21k civarlarında olacaktı annem de o kadar bütçeye karşıydı. monitör hesapta bile yoktu aslında sonrasında alırken karar verdik ve en ucuza en iyi monitörü almaya çalıştık açıkçası
15k'ya sistem 3-4k'ya monitör demediniz mi? bu ikisi 19900 falan yapıyor.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,470
İsim
Hacı
Pahalı RX 6600 e,
RX 6700 XT - RTX 3060 Ti parası vermişsiniz.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
O bile pahalı 19k yı biraz aşıp şöyle alsaydınız çok daha iyi olurdu. Sizin aldığınız monitör de bu monitörden 2-3k pahalı ama neyse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Mehmetoğlu
Top Bottom