Neler Yeni

rx6600 İ5 12400f Sistem

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Ahmet Sevinç
13k olan sistemlerde işlemci 1 veya 2 nesil düşüğü oluyor şuan genelde. ama bilmiyorum sence keşke almasaydım demem gereken bir sistem mi ? yani xt modeli değil de normal 6600 var diye veya 3060 yok diye ileriki yıllarda kaybım olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu tarz bir sistemi daha ucuza bulmak mümkün mü her şeyi aynı şekilde ? yaklaşık olarak 14.5k 15k civarına geliyor bu tarzların hepsi maalesef. ucuz sistem kalmadı
12100f di o sistemde işlemci sanırsam
pahalıya gelmiş şu anda güzeller var baya bi

baya pahalıya gelmiş bu arada hata yapmış olabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Mehmetoğlu
evet edilebiliyor 14 gün içinde
hocam peki bu sistemi iade edip itopyadaki sistemi almaya kalkışsam iade işleri bitene kadar ki tahmini 10 15 gün sürüyormuş, sizce itopyada olan sistemin fiyatı artar mı? iade edip açıkta kalmaktan korkuyorum

Büyük kazık hacım malesef.
hocam bu sistemi alıp anakartı ileriye dönük olması adına b550m yapsam iyi olur mu ?

Son düzenleme:

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Deniz TAŞKIN
arkadaşlar selam. yakın zamanda böyle bir sistem aldım ve kasa monitör dahil gördüğünüz gibi 19k civarına denk geldi. merak ettiğim şey acaba hata mı yaptım bu sistemi almakla ? sizce anormal bir şey var mı fiyatta veya parçalarda ? annem internetten almak istemediği için mecbur yakın ve İstanbul'da olan bir yerden almamız gerekiyordu. aldığım zamanlar gamegaraj uygun duruyordu ve açıkçası bu sistem de bana cazip geldi. sistem 15k civarı monitör ise 3 4k civarıydı. Sizce mantıksız bir seçim mi ?
Pahalı değilde indirimsiz gibi almışsınız. Tek tek toplamada işlemci ile ekran kartı 10k yapıyor zaten.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hocam peki bu sistemi iade edip itopyadaki sistemi almaya kalkışsam iade işleri bitene kadar ki tahmini 10 15 gün sürüyormuş, sizce itopyada olan sistemin fiyatı artar mı? iade edip açıkta kalmaktan korkuyorum

hocam bu sistemi alıp anakartı ileriye dönük olması adına b550m yapsam iyi olur mu ?
Çok para istiyor o yüzden gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Mehmetoğlu
Çok para istiyor o yüzden gerek yok.
peki bu işlemci i5 12400f'den iyi mi hocam? benchmark siteleri ve yabancı forumlarda i5 daha iyi gibi duruyor. iyiye geçelim derken kötüden olmayalım yani. eğer varsa Intel olan yaklaşık aynı fiyatta daha iyi bir sistem de tercihm olabilir. atabilir misiniz aklınızda varsa?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
peki bu işlemci i5 12400f'den iyi mi hocam? benchmark siteleri ve yabancı forumlarda i5 daha iyi gibi duruyor. iyiye geçelim derken kötüden olmayalım yani. eğer varsa Intel olan yaklaşık aynı fiyatta daha iyi bir sistem de tercihm olabilir. atabilir misiniz aklınızda varsa?
Aynılar. aralarında 1-2 fps fark var. Valorantta CSGO'da Rainbow 6'te falan Ryzen 5 5600 fark atıyor ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Mehmetoğlu
Aynılar. aralarında 1-2 fps fark var. Valorantta CSGO'da Rainbow 6'te falan Ryzen 5 5600 fark atıyor ama.
sizce fiyatta bir artış olur mu 15 gün içerisinde ? sistemimi satıp daha sonrasında gelen zamlardan dolayı açıkta kalmak istemiyorum çünkü baktığım tüm sistemler aldığım günden beri zamlanmış durumdalar şuan. iade işlemleri hiç olmasa bile 15 gün sürüyor bankaydı falan derken

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
sizce fiyatta bir artış olur mu 15 gün içerisinde ? sistemimi satıp daha sonrasında gelen zamlardan dolayı açıkta kalmak istemiyorum çünkü baktığım tüm sistemler aldığım günden beri zamlanmış durumdalar şuan. iade işlemleri hiç olmasa bile 15 gün sürüyor bankaydı falan derken
Artabilir ama her türlü böyle sistem bulursunuz hocam. En kötü elinizdekinden iyisini bulursunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömer Faruk Mehmetoğlu
Artabilir ama her türlü böyle sistem bulursunuz hocam. En kötü elinizdekinden iyisini bulursunuz.
gerek var mı hocam sence bu kadar uğraşmaya bilmiyorum sistemi annem aldı falan. bi de ekran kartı stoklarda yok diyor zaten. demek ki zam gelebilir. şuan kafam karıştı. sence bu aldığım sistem parası dışında mantıksız mı yani bu attığına geçmemi gerektirecek kadar bir sorun var mı bilemedim

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
gerek var mı hocam sence bu kadar uğraşmaya bilmiyorum sistemi annem aldı falan. bi de ekran kartı stoklarda yok diyor zaten. demek ki zam gelebilir. şuan kafam karıştı. sence bu aldığım sistem parası dışında mantıksız mı yani bu attığına geçmemi gerektirecek kadar bir sorun var mı bilemedim
1659691749400.png

Monitöründe iyi değil.

Top Bottom