ReyMysterio619
80+ Bronze
https://www.incehesap.com/whisper-oyuncu-bilgisayari-fiyati-57344/
Şunu alsanız daha iyi olurdu.
Reis bende islemci sadece i3. 12100f olan bir sistemi 10000 tl ye ve monitörüde 3000 tl aldım üzerinden en fazla 2 hafta gecti toplam 13000 tl almış oldum seninki biraz pahalı gibi olmusarkadaşlar selam. yakın zamanda böyle bir sistem aldım ve kasa monitör dahil gördüğünüz gibi 19k civarına denk geldi. merak ettiğim şey acaba hata mı yaptım bu sistemi almakla ? sizce anormal bir şey var mı fiyatta veya parçalarda ? annem internetten almak istemediği için mecbur yakın ve İstanbul'da olan bir yerden almamız gerekiyordu. aldığım zamanlar gamegaraj uygun duruyordu ve açıkçası bu sistem de bana cazip geldi. sistem 15k civarı monitör ise 3 4k civarıydı. Sizce mantıksız bir seçim mi ?
sistemi iade etmesem bile monitörü iade edip aocun yine aynı fiyata olanını itopyadan alabilirim ama sistem konusunda kararsız kaldım sadece.Alıntıyı görüntüle
Monitöründe iyi değil.
hocam işlemci ve anakart olarak daha düşük gibi geldi bana.https://www.incehesap.com/whisper-oyuncu-bilgisayari-fiyati-57344/
Ekran kartı oyunlarda en az 3/1 i kadar daha fazla FPS veriyor. İşlemcisi de çok az daha düşük. Anakart zaten performansa etki etmiyor.sistemi iade etmesem bile monitörü iade edip aocun yine aynı fiyata olanını itopyadan alabilirim ama sistem konusunda kararsız kaldım sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam işlemci ve anakart olarak daha düşük gibi geldi bana.
performanstan ziyade ileriye dönüklük olarak dedim ama daha iyisini yapınca zaten yine iyi fiyata denk geliyor.Ekran kartı oyunlarda en az 3/1 i kadar daha fazla FPS veriyor. İşlemcisi de çok az daha düşük. Anakart zaten performansa etki etmiyor.
hocam 2800 TL civarında monitör ne önerirsiniz peki yine 144hz 1ms. baktım fakat fiyatı 2800 TL olarak gözüküyor şuan gamegarajda ve bu fiyata da böyle monitör bulamadim güvenilir bi sitedeAlıntıyı görüntüle
Monitöründe iyi değil.
İleriye dönüklük olarak hiçbir sıkıntısı yok. İleriye dönüklük arıyorsanız am5 işlemcileri bekleyin ddr5 anakart alın. İleriye dönüklük olarak bunları söyleyebilirim. Ama şu anki bütün şartları karşılıyor, M2 yuvası vs. De varperformanstan ziyade ileriye dönüklük olarak dedim ama daha iyisini yapınca zaten yine iyi fiyata denk geliyor.
Attığım monitörü alın direkt.performanstan ziyade ileriye dönüklük olarak dedim ama daha iyisini yapınca zaten yine iyi fiyata denk geliyor.
hocam 2800 TL civarında monitör ne önerirsiniz peki yine 144hz 1ms. baktım fakat fiyatı 2800 TL olarak gözüküyor şuan gamegarajda ve bu fiyata da böyle monitör bulamadim güvenilir bi sitede
hocam annem elden teslim olmadıkça almak istemiyor yaAttığım monitörü alın direkt.
iade edeceğim sanırım hocam ama umarım açıkta kalmam ve daha iyi sistem alabilirimDurumunuz otürü bir şey diyemem.Ancak pahalıya aldığınız ortada. Sağlık k olsun bazen aileleri ikna etmek kolay olmuyor.Hic yoktan iyi boşver
hocam monitör olarak sanırım değiştirmeyeceğim gamebooster ile devam edeceğim çünkü annem n11 gibi bir yerden almayacağını söylüyor incehesap gibi yerlerde de benim monitör ile aynı özellikte bir monitör göremedim açıkçası fiyatı falan 2800 olanAttığım monitörü alın direkt.
üzer o monitör. Benden söylemesi. Sırf n11'den almamak için çok kötü kalitede bir monitöre para veriyorsunuz.iade edeceğim sanırım hocam ama umarım açıkta kalmam ve daha iyi sistem alabilirim
hocam monitör olarak sanırım değiştirmeyeceğim gamebooster ile devam edeceğim çünkü annem n11 gibi bir yerden almayacağını söylüyor incehesap gibi yerlerde de benim monitör ile aynı özellikte bir monitör göremedim açıkçası fiyatı falan 2800 olan
ne açıdan hocam üzer bilmek isterim belki annem de ikna olurüzer o monitör. Benden söylemesi. Sırf n11'den almamak için çok kötü kalitede bir monitöre para veriyorsunuz.
Paneli kalitesiz. Ürün genel olarak kalitesiz. İleride ölü pixel çıkma ihtimali genel olarak daha yüksek. Malzeme kalitesi falan iyi değil.ne açıdan hocam üzer bilmek isterim belki annem de ikna olur