Teşekkürler hocamHayır hata etmediniz.
Hayırlı olsun.
TeşekkürlerHayırlı olsun iyi seçim
Rica ederimTeşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
Hocam bazıları sıcak çalıştığını söylemiş ama test videolarında 70-75 arası gezdiğini gördüm.
süper sapphire pişman etmezArkadaşlar daha yeni sipariş verdim bir kaç konu okudum memnun olanda var olmayanda sizce hatamı ettim alarak?
Diğer 6600 modellerine göre daha sıcak çalışıyor,Teşekkürler hocam
Teşekkürler
Hocam bazıları sıcak çalıştığını söylemiş ama test videolarında 70-75 arası gezdiğini gördüm.
Hocam ama kart özellikle sessiz çalışsın diye tasarlanmış gibime geliyor. İzlediğim videolarda 75 dereceye geçmemek ve sessiz çalışmak üzerine kurulmuş olduğu gözüküyor.Diğer 6600 modellerine göre daha sıcak çalışıyor,
Giriş seviyesi olan Armor ve swft modelleri sapphire e göre daha soğuk çalışmakta
Ama sapphire in sıcaklığıda aman aman yüksek sayılmaz.
Normak sıcaklığı 70-75 derece, Hot Spot sıcaklığı 80-90 arası.
Umarım gelince göreceğizsüper sapphire pişman etmez
Teşekkürler hocam. Bazı forumlar da ısınıyor yazıldığını gördüm.Gayet güzel bir kart neden hata olsun ki ?
Hayırlı olsun güle güle kullan.
ısınmak sizin için 70 80 arasıysa bu kartı değilde fazla para verip rog mog alarak 60 derecelerde kullanabilirsinHocam ama kart özellikle sessiz çalışsın diye tasarlanmış gibime geliyor. İzlediğim videolarda 75 dereceye geçmemek ve sessiz çalışmak üzerine kurulmuş olduğu gözüküyor.
Umarım gelince göreceğiz
Teşekkürler hocam. Bazı forumlar da ısınıyor yazıldığını gördüm.