Güzel bir hazır sistem bulamazsam yakında bu parçaları temin edip bir sistem toplamayı düşünüyorum. rx6600 xt ve r5 5600 için tam performansını alabileceğim bir anakart önerebilir misiniz çok uçuk fiyatlı olmayan?
tomahawk kullanıyorum bütçeniz varsa kesinlikle tavsiye ederim ayrıca aynı sistemden kullanıyorum imzadan parçalara bakabilirsinizGüzel bir hazır sistem bulamazsam yakında bu parçaları temin edip bir sistem toplamayı düşünüyorum. rx6600 xt ve r5 5600 için tam performansını alabileceğim bir anakart önerebilir misiniz çok uçuk fiyatlı olmayan?
Bu anakart için r5 serisi bios güncellemesi gerektirir diye birkaç yorum gördüm onu nasıl çözebilirim bilgim olmadığından soruyorum.MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 10.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
5.nesil bios güncellemesi gerektirmiyor diye biliyorumBu anakart için r5 serisi bios güncellemesi gerektirir diye birkaç yorum gördüm onu nasıl çözebilirim bilgim olmadığından soruyorum.