hdmi veya dp kablon tam oturuyor mu onu kontrol et ve varsa elınde baska hdmı veya dp kablo onunla ekran kartının ve monıtorun baska cıkısından goruntu almayı dene kablodan olma şansı yüksekBöyle siyah ekran geliyor 5 saniye sonra geri normale dönüyor ders çalışırken falan gidiyor aşırı sinir bozucu bir şey neden olabilir sizce ?
Ekran kartım daha yeni gibi bir şey 1.5 sene olmuştur en fazla.
Bana da öyle geliyor önceden de birkaç kere yapmıştı.hdmi veya dp kablon tam oturuyor mu onu kontrol et ve varsa elınde baska hdmı veya dp kablo onunla ekran kartının ve monıtorun baska cıkısından goruntu almayı dene kablodan olma şansı yüksek
Bu arada ekran kartı driveri sürekli çöküp duruyor bunun problemi nedir ?hdmi veya dp kablon tam oturuyor mu onu kontrol et ve varsa elınde baska hdmı veya dp kablo onunla ekran kartının ve monıtorun baska cıkısından goruntu almayı dene kablodan olma şansı yüksek
bir önceki sürüme gecip deneyin bazen son sürüm kullanmak iyi olmuyor çökme varsa bir öncekine gecin ordada olursa yine bir öncekine gidip öyle stabil versiyonu bulursunuz ben 6900xt ile en son sürüm kullanıyorum problem yok 25.5.1 versiyondayım windows 10 64 bit pro donanımda imzada yazıyorBu arada ekran kartı driveri sürekli çöküp duruyor bunun problemi nedir ?