Neler Yeni

Rx6900xt için kasada yardımcı olur musunuz?

xpgggci

80+
İyi geceler değerli dostlarım yardımcı olur musunuz?
Bütçem 800-1300 TL kasaya ayırdım (4 veya fazla fanı olsun yanmasın) isiklarina fazla önem vermem iyi hava alıp toz fazla almaması yeterli ARGB VEYA RGB sever değilim! O yüzden kasa bütçesini az tuttum
Sistemim;
Rx6900xt e.k.(aldım)
Asus B660 anakart 4x8 GB 3600 ram (aldım)
13600kf veya 13400f işlemci ve sıvı soğutma (almak üzereyim)
1tb M2 Kingston(aldım)
Fsp G pro Hydro g pro Gold+ Psu 850w(aldım yolda)
Kasa arıyorum (argb veya RGB önemsiz) toz koruması iyi ve iyi hava alan kasa olsun

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz
Şöyle bir öneri yapabilirim, 6900xt aldığına göre minimum 2k'da oyun oynayacağını varsayıyorum. Bu yüzden 13600kf veya 13400f o kadar da darboğaz olmayacak, zorlanmayacak, dolayısıyla çok ısınmayacak. 800-1300 TL ile bu sistem için yeterli hava akışı ve alan sağlayacak bir kasa alabileceğini düşünmüyorum. Kış aylarına giriyoruz ve aynı zamanda yukarda yazdığım sebeplerden dolayı bence sıvı soğutma yerine ya ucuz bir tower soğutma ya da stok fan kullanmayı düşünebilirsin. Böylece kasa için bütçeni arttırıp çok daha geniş, ferah bir kasa alıp işlemci ve aynı zamanda diğer parçaların da daha az ısınmasını sağlarsın. Bir de bu verdiğin bütçeye alacağın kasanın da düzgün bir sıvı soğutmayı destekleyeceğini düşünmüyorum. Güzel bir kasa alırsan ilerde 360mm sıvı soğutma da takabileceğin, senin için daha avantajlı olur.

xpgggci

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle bir öneri yapabilirim, 6900xt aldığına göre minimum 2k'da oyun oynayacağını varsayıyorum. Bu yüzden 13600kf veya 13400f o kadar da darboğaz olmayacak, zorlanmayacak, dolayısıyla çok ısınmayacak. 800-1300 TL ile bu sistem için yeterli hava akışı ve alan sağlayacak bir kasa alabileceğini düşünmüyorum. Kış aylarına giriyoruz ve aynı zamanda yukarda yazdığım sebeplerden dolayı bence sıvı soğutma yerine ya ucuz bir tower soğutma ya da stok fan kullanmayı düşünebilirsin. Böylece kasa için bütçeni arttırıp çok daha geniş, ferah bir kasa alıp işlemci ve aynı zamanda diğer parçaların da daha az ısınmasını sağlarsın. Bir de bu verdiğin bütçeye alacağın kasanın da düzgün bir sıvı soğutmayı destekleyeceğini düşünmüyorum. Güzel bir kasa alırsan ilerde 360mm sıvı soğutma da takabileceğin, senin için daha avantajlı olur.
Güzel dostum dediğin şeyde yardımcı olma sansin var mı? Kf yi bile sogutacak bi kule tipi onerip ferah bi kasa önerisi yapma sansin var mı mutlu edersin

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Deniz
Valla pek bilgi sahibi değilim yanlış yönlendirmek istemiyorum, bilen birileri varsa onlar yardımcı olsun daha iyi olur. Fakat ürünlerin tam modellerini yazmanı öneririm, boyutlar vs. önemli çünkü kasa alırken

xpgggci

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hava akışı iyi mi işlemcinin de ekran kartında sıvı soğutması var birini üste birini öne montajlasam ek bi fan almama gerek kalır mı sence güzel dostum 1 fan var çünkü kasada gerek yoksa süper

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,980
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom