Rx9060xt 16gb oyun performansı

Reaksiyon skoru
10
Merhaba sistem ryzen 5 7500f rx9060xt 16gb 16gb ram yeni aldım valoda 400 500 arası ranch simülatör oynarken yüksek ayarlarda 90 100 FPS destansı da 70fps normalmi düşük olması

Merhaba sistem ryzen 5 7500f rx9060xt 16gb 16gb ram yeni aldım valoda 400 500 arası ranch simülatör oynarken yüksek ayarlarda 90 100 FPS destansı da 70fps normalmi düşük olması
Ayarlarını kontrol et özellikle çözünürlük

Baktım ful hd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide ekranda oyunda pencereli sınırsız var bide ikisinide denedim ekran yine tam ekran oluyor

Şuana kadar 2 tane oynuyorum valorant 400 500 arası şimdide ranch yükledim işte

Yanlış Bilgilendirme
Kartının teşhir olma ihtimali veya bozuk olma ihtimali var eğer sadece kart aldıysan geçerli bu eğer komple sistem aldıysan bir bileşeninde problem var ayrıca amd neden alıyorsunuz anlamıyorum nvidia her konuda önde texture doku kalitesi olsun aliasingler olsun amd kartlarında native de bile jagged edge sorunu oluyor iade edebiliyorsan et gerçekten amd kartları çöptür eğer sorun yaşamasanda bir sene sonra kesinlikle sorun yaşıcaksın şaka bir yana japonların ürettiği 3080 ti yı ikinci el almıştım ve bu kartı yaklaşık 2-3 seneden beri kullanıyorum 3080 imi takas etmiştim ti versiyonuna + az nakit böyle problemler bile yaşamadım muhtemelen kartında problem var.

Kartının teşhir olma ihtimali veya bozuk olma ihtimali var eğer sadece kart aldıysan geçerli bu eğer komple sistem aldıysan bir bileşeninde problem var ayrıca amd neden alıyorsunuz anlamıyorum nvidia her konuda önde texture doku kalitesi olsun aliasingler olsun amd kartlarında native de bile jagged edge sorunu oluyor iade edebiliyorsan et gerçekten amd kartları çöptür eğer sorun yaşamasanda bir sene sonra kesinlikle sorun yaşıcaksın şaka bir yana japonların ürettiği 3080 ti yı ikinci el almıştım ve bu kartı yaklaşık 2-3 seneden beri kullanıyorum 3080 imi takas etmiştim ti versiyonuna + az nakit böyle problemler bile yaşamadım muhtemelen kartında problem var.
İtopyadan hazır sistem aldım onlar test edip verdiler

İtopyadan hazır sistem aldım onlar test edip verdiler
paranı iyi kullanıp ikinci elde şuan 3080 ler zor bulunuyor bu yüzden önermem, eğer yeni teknoloji istiyorsan şuan alınabilecek en mantıklı kart 5060 ti modellerinden çoğu işlemcide iyi besliyor mid rangeler özellikle dlss dlaa gibi teknolojiler varken ayrıca bu dlss her zaman güncellenen bir teknoloji yani internetten manual bir şekilde son sürümünü oyuna entegrede edebiliyorsun pek bilen yoktur fakat hem grafik kalitesi artırıp hemde fps in artıyor ve her zaman optimize edilmiş bir dosyalar olduğu için sorunda yaşamıyorsun kendine bir güzel 5060 ti sistem bulmanı öneririm kafan rahat etsin en az 5-6 sene kullanırsın 2k yıda çok iyi besleyen bir kart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arada edit filan vesayri yapıyorsan render performansında çoğu nvidia kartı mahvediyor amd yi 10-20 fps daha fazla alıcam diye görüntü kalitesinden mahrum kalma eğer edit programları ae gibi şeyler kullanmıyorsanda yine nvidia dediğim gibi beni ciddiye alırsın almazsın kafan rahat olsun diye diyorum

Param oralara çıkmıyor ya rtx 5060 8gb yada RX 9060xt 16gb

Ranch simülatörde yüksek ayarlarda 200fps+ alman için nasa PC kurman lazım. O oyunun optimizasyonu kötü değil direkt yok

eğer diğer oyunlarda sorun yaşamıyorsan 9060 xt ile bir süre takıl dediğim gibi 5060 8 gb alacağıma 9060 xt alırım bende ama gerçekten severek kullanamazdım ben

Geri