3000 serisi alsanız daha garanti olurOyun olarak hiç kullanılmayacak reçete işleri ve dükkan işleri için alıyorum teşekkürler o xaman
Gayet yeterli olur YouTube'da kasma donma yapacağını düşünmüyorum tabii 4K videoları açar mı bilememMerhaba internette gezinmek ve office programları için yeterli midir bu işlemci youtubeda kasma donma yapar mı ? Dükkana koyacağım pc için düşünüyorum
Ofis işleri için gayet yeterli. Yanına da HDD değilde SSD takarsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
James Donkey ssd aldım bi tane de 500gb işimi görür gibi duruyor teşekkürlerOfis işleri için gayet yeterli. Yanına da HDD değilde SSD takarsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Yok yok naptın hocam 4k yı kim kaybetmiş biz bulalaımGayet yeterli olur YouTube'da kasma donma yapacağını düşünmüyorum tabii 4K videoları açar mı bilemem![]()
7ye buldum kasayı teknobiyotikten içinde 3200g vardı normalde aradılar pinleri sıkıntılı 2200g verelim mi dediler dükkan pcsi olduğu için vakit kaybedemiyorum gönderin dedim mecburBütçeniz nedir