Neler Yeni

Ryzen 3 1300x risksiz overclock nasıl yapabilirim?

beatsquar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Deniz Gündoğan
AMD Radeon Software programından otomatik olarak ekran kartına overclock yaptım , anakarttan ramleri 3200 MHz yaptım , ama internette gezindim baktım ryzen 3 1300x overclock için pek çok video yok , 2 videodan bakarak yaptım olmadı, bios sıfırlamam gerekti , risksiz ryzen 3 1300x'e risksiz overclock nasıl yaparım , değerleri gireceğim sayıları söyleyebilir misiniz yada anlatır mısınız ?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
AMD Radeon Software programından otomatik olarak ekran kartına overclock yaptım , anakarttan ramleri 3200 MHz yaptım , ama internette gezindim baktım ryzen 3 1300x overclock için pek çok video yok , 2 videodan bakarak yaptım olmadı, bios sıfırlamam gerekti , risksiz ryzen 3 1300x'e risksiz overclock nasıl yaparım , değerleri gireceğim sayıları söyleyebilir misiniz yada anlatır mısınız ?
ryzen master indir oradan yap

beatsquar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Deniz Gündoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ryzen master indir oradan yap
onu anladım , indirdim var bilgisayarda fakat internette gösterilen değerleri girdiğim zaman bilgisayar kapandı , video izledim o şekilde açabildim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

onu anladım , indirdim var bilgisayarda fakat internette gösterilen değerleri girdiğim zaman bilgisayar kapandı , video izledim o şekilde açabildim.
o yüzden değerleri biliyorsanız voltaj falan yazar mısınız ?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

o yüzden değerleri biliyorsanız voltaj falan yazar mısınız ?
tam değerleri bilmiyorum ama clock ratio 3.6 yapılıyordu galiba

Top Bottom