İşlemciyi bana nakit olarak satar mısınız?Merhabalar, satılık olan işlemcime takas teklifi geldi, sizce bu kasa ile takas etmeli miyim işlemci mi?
İşlemcim Ryzen 3 2200G, teklif edilen kasa Corsair Spec Omega
Fan kutu dahil 425 TL kargo ücreti bana ait.Teklifiniz nedir?
Ne?Dediğiniz kasa 2. El piyasasında 200-300 TL arası bulunabiliyor sıfır fiyatı stoklarda olmadığı için çok yüksek.
Letgo'da çok görüyorum illaki kasayla takas isterseniz kasayı alıp size yollayarak yapabilirim.
600 TL'ye alıcılar var işlemciye, kasa ise 300 TL'ye bulunmaz diye düşünüyorum.Fan kutu dahil 425 TL kargo ücreti bana ait.
Dediğiniz kasa 2. El piyasasında 200-300 TL arası bulunabiliyor sıfır fiyatı stoklarda olmadığı için çok yüksek.
Konu sahibi ben değilim de doğru kasa olduğundan emin misin? 200-300 edecek bir kasa ''kesinlikle'' değil bence.Letgo'da çok görüyorum illaki kasayla takas isterseniz kasayı alıp size yollayarak yapabilirim.
Omega Spec Delta deneyimim kötü bir kasaydı, eğer 600 TL'ye alıcı varsa satıp Gamebooster GBL06B almanızı öneririm.Şuanki kasam Dark F40, sizce takas etmeli miyim?
Kasanız pek de iyi değilmiş,ben olsam takaslardım.İşlemcinizin ederi 500 TL civarı.500 TL için gayet güzel bir kasa.Ama üste para almaya çalışın bu takas biraz karşıdakine avantajlı oluyor.Şuanki kasam Dark F40, sizce takas etmeli miyim?
Omega Spec Delta diye bir kasa mevcut değil Corsair Spec Omega dan bahsediyorum.Omega Spec Delta deneyimim kötü bir kasaydı, eğer 600 TL'ye alıcı varsa satıp Gamebooster GBL06B almanızı öneririm.
İşlemciye 600 TL ye alıcılar buluyorumda takası bi düşünmek istedim, üste para istesem ne kadar istemeliyim?Kasanız pek de iyi değilmiş,ben olsam takaslardım.İşlemcinizin ederi 500 TL civarı.500 TL için gayet güzel bir kasa.Ama üste para almaya çalışın bu takas biraz karşıdakine avantajlı oluyor.