Boştayken ne kadar kullanılıyor?Sistemi yeni kurdum Windows u ve valorantı kurdum ama daha 8 gb ram ve ekran kartsız hali ile valorant da işlemci kullanımın %95 %100 buluyor gpu kullanımı %70 lerde
Bir problemmi var?
Virüs olabilir. Antivirüs programı var mı?Garip bir şekilde çok değişken
Windowsu daha yeni kurdum 3-4 program tek yükledim nasıl virüs bulaşabilirkiVirüs olabilir. Antivirüs programı var mı?
Bilmiyorum. Boştayken böyle düzensiz işlemci kullanımı normal değil. Karpersky yükleyip tam tarama yapmanı öneririm.Windowsu daha yeni kurdum 3-4 program tek yükledim nasıl virüs bulaşabilirki
DeneyeyimBilmiyorum. Boştayken böyle düzensiz işlemci kullanımı normal değil. Karpersky yükleyip tam tarama yapmanı öneririm.
Hocam karpersky free işimi görürmü?Bilmiyorum. Boştayken böyle düzensiz işlemci kullanımı normal değil. Karpersky yükleyip tam tarama yapmanı öneririm.
GörürDeneyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam karpersky free işimi görürmü?
Hangi çözünürlük, grafik ayarlarında oynuyorsun ? Valo işlemciye yük bindiren oyunlardan...Sistemi yeni kurdum Windows u ve valorantı kurdum ama daha 8 gb ram ve ekran kartsız hali ile valorant da işlemci kullanımın %95 %100 buluyor gpu kullanımı %70 lerde
Bir problemmi var?