Neler Yeni

Ryzen 3 3100 ve gtx 1660S için diğer bileşen önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Çelebi
Bütçe
1500
Arkadaşlar herkese merhaba, sistem topluyorum aldığım elimde olan parçalar aşağıdadır, bu üç parçayı ileride elime para geçtikçe güncelleyecem.
Anakart :MSI B450M-A PRO MAX 4133mhz
Ekran kartı: Palit gtx1660 super
İşlemci :ryzen 3 3100

Şimdi sizlerden isteğim şu;
--bana mesh ön panelli, havadar ve olursa iyi olur (RGB)'li fakat ucuz yollu bir kasa önerisi istiyorum
--Yine ucuz yollu bir SSD 120gb olabilir Harddikle kalan kısmını idare edebilirim şimdilik.
--Ve son olarak Ram ve Psu önerisi istiyorum

BÜTÇE kalan 1500tl max ama daha ucuz olsa fena olmaz :) Şimdiden teşekkür ederim.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar herkese merhaba, sistem topluyorum aldığım elimde olan parçalar aşağıdadır, bu üç parçayı ileride elime para geçtikçe güncelleyecem.
Anakart :MSI B450M-A PRO MAX 4133mhz
Ekran kartı: Palit gtx1660 super
İşlemci :ryzen 3 3100

Şimdi sizlerden isteğim şu;
--bana mesh ön panelli, havadar ve olursa iyi olur (RGB)'li fakat ucuz yollu bir kasa önerisi istiyorum
--Yine ucuz yollu bir SSD 120gb olabilir Harddikle kalan kısmını idare edebilirim şimdilik.
--Ve son olarak Ram ve Psu önerisi istiyorum

BÜTÇE kalan 1500tl max ama daha ucuz olsa fena olmaz :) Şimdiden teşekkür ederim.
Anakartı iade edip B450M S2H alabilirsiniz.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İncehesap'tan aldım şuan elime ulaşmak üzere nasıl bir yol izlemeliyim sence, uzun sürer mi iade veya değişim bilgin var mı
Maalesef bilgim yok ama yasal olarak iade edebilirsiniz, müşteri hizmetleriyle konuşun.
Eğer kargoyu iptal edemezlerse geriye iade kargolarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Çelebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İptal edebilirsen iptal et.
Fatura kesildikten sonra iptali olmuyormuş maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maalesef bilgim yok ama yasal olarak iade edebilirsiniz, müşteri hizmetleriyle konuşun.
Eğer kargoyu iptal edemezlerse geriye iade kargolarsınız.
Hocam bu anakartı ucuz diye aldım bir süre kullanıcam belki birkaç ay sonra elimden çıkarır ve üzerine ekleyim daha iyi bir şey alabilirim, bu anakart suam bana sorun mu çıkarır

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Fatura kesildikten sonra iptali olmuyormuş maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu anakartı ucuz diye aldım bir süre kullanıcam belki birkaç ay sonra elimden çıkarır ve üzerine ekleyim daha iyi bir şey alabilirim, bu anakart suam bana sorun mu çıkarır
Sorun çıkarmaz, ne kadara aldınız?
Ama bu anakart gereksiz pahalı, onun yerine B450M S2H'da VRM soğutucuları var ve daha iyi fiyatına göre.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Çelebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun çıkarmaz, ne kadara aldınız?
Ama bu anakart gereksiz pahalı, onun yerine B450M S2H'da VRM soğutucuları var ve daha iyi fiyatına göre.
590 TL'ye aldım hocam. Sitede S2H yoktu maalesef o yüzden alayım geçeyim dedim. Beni idare edecekse eğer 3-4 ay o zamana daha iyi ileriye yönelik bir anakart alabilirim, şuan değişim süreci veya iade süreci uzun sürerse diye tedirginim

Top Bottom