Evet, stres testleri zaten işlemciyi %100 zorlar.Tamam hocam deneyim onu açtığımda cpu kullanımı 100 olması gerek sanırım dimi
Eyvallah. Kapanırsa düşünürüzHer kapandığında voltajı yükseltimmi peki bu arada yardımın için çok teşekkür ederim
1.36 V da az olması lazım, ya zaten mantığı anladın, böyle böyle gidersin.Tamam hocam deniyorum en son occtde kapandı prime95 e geçtim voltageyide 13625 yaptım![]()
Tam öyle değil aslında. Tamamen stabil olduğunu anlamak için bi' 10 saat Prime95 testi yap bir voltajda kalacağın zaman, garanti olsun.25 dk prime yapim kapanmazsa tamamdır dimi![]()
Bi 25 dkyı çıkarırsa gece bırakayım sabaha kadarTam öyle değil aslında. Tamamen stabil olduğunu anlamak için bi' 10 saat Prime95 testi yap bir voltajda kalacağın zaman, garanti olsun.
Kapandı bi tık daha yükseltiyorum voltageyiBi 25 dkyı çıkarırsa gece bırakayım sabaha kadarocctde kapanıyor ama prime 95 te kapanmadı çok garip
1.4 V'a kadar dene bakalım. 1.4 V'ya kadar olmazsa 1.4'ü de geçeceğiz mecbur.Kapandı bi tık daha yükseltiyorum voltageyi![]()