Olsun be knk ilk pc olucak o yüzden seviniyorum umarım dedikleri gibi cıkarİçim acıdı daha 1.5 ay önce 7k ya 2060 pc aldım, ne hale gelmiş böyle sistem fiyatları.
Neden kötü bi sistemÇok kötü. Hediyeler var diye falan aldım demişsin. Hediyeler 500tl etmiyor. Kötü bir sistem parasına göre. Almadan önce sormanız daha iyi olurdu. Şuan bir anlamı yok sormanın.
Işlemci biraz düşük geldi bana ve 16gb ram olsaymış bu fiyata daha iyi olurduhttps://www.ciceksepeti.com/ryzen-5...ilgisayar-magazada-sergilenen-urun-kcm5612716
Arkadaşlar bu sistemi sipariş ettim nasıl sistem windows 10 pro hazır geliyor hayırlı olsun alırı
hayırlı olsun diyelim ozamanKanka onu bilen bir abiye aldırdım her şey içinde hediyesi filan onun icin aldım
Mesela gaming gen tr de 1650 li sistem 7 k idi ama hediye filan yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güvenilirdir umarım
indirim bekleyip 1660 ti hatta rtx 2060 bile alabilirdin belki ekran kartı 1650 ve işlemci 1600af orta bi sistem ama 8 bine çok pahalı abdullah abinin sistemini bekleseydin daha iyi olurduOlsun be knk ilk pc olucak o yüzden seviniyorum umarım dedikleri gibi cıkar
Neden kötü bi sistem
İlerde uptade yaparım knk sıkıntı etme hayırlı olsun de yeterIşlemci biraz düşük geldi bana ve 16gb ram olsaymış bu fiyata daha iyi olurdu
Baya kötü fiyata söylemişsiniz be hocam :/https://www.ciceksepeti.com/ryzen-5...ilgisayar-magazada-sergilenen-urun-kcm5612716
Arkadaşlar bu sistemi sipariş ettim nasıl sistem windows 10 pro hazır geliyor hayırlı olsun alırım
Olsun knk sağol tavsiyeler içinhayırlı olsun diyelim ozaman
indirim bekleyip 1660 ti hatta rtx 2060 bile alabilirdin belki ekran kartı 1650 ve işlemci 1600af orta bi sistem ama 8 bine çok pahalı abdullah abinin sistemini bekleseydin daha iyi olurdu
ileride update yapmakla şuan almanın bizim için bir ilgisi yok , şuan kötü fiyata almışsın iade edip sistem beklemen daha iyi olur.İlerde uptade yaparım knk sıkıntı etme hayırlı olsun de yeter
Kart benim deildi hocam o yüzden iade edememBaya kötü fiyata söylemişsiniz be hocam :/
iade edin
Knk kart benim deil sistem bekleyemem malesef zaten beklesem bile yetisemem yeter bu banaileride update yapmakla şuan almanın bizim için bir ilgisi yok , şuan kötü fiyata almışsın iade edip sistem beklemen daha iyi olur.