- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir tane 2400 bulmuştum 850 TL'ye adam satmaktan vazgeçtim diyor şimdi. Diğer 2400'lerde hep 1000 TL civarı. 3200G alsam kötü mü gerçekten? 700 TL bu arada 3200G.2400g al 3200g o kadarda iyi değil
Bir tane 2400 bulmuştum 850 TL'ye adam satmaktan vazgeçtim diyor şimdi. Diğer 2400'lerde hep 1000 TL civarı. 3200G alsam kötü mü gerçekten? 700 TL bu arada 3200G.2400g al 3200g o kadarda iyi değil
Memnunum da , ilerde çoğu ekran kartında darboğaz olur.Hocam siz 3200G kullanıyorsunuz galiba, memnun değil misiniz?
Hocam adam satmayacağım diyor şimdi de. 3200G'ye kaldım mecbur. İleride değiştiririm zaten ekran kartı alacağım zaman. Siz APU olarak memnun musunuz? Sıkıntısı var mı?Memnunum da , ilerde çoğu ekran kartında darboğaz olur.
Ayrıca 2400g çok daha iyi kesinlikle onu alın
Apuyu 2 yıldır kullanıyorumHocam adam satmayacağım diyor şimdi de. 3200G'ye kaldım mecbur. İleride değiştiririm zaten ekran kartı alacağım zaman. Siz APU olarak memnun musunuz? Sıkıntısı var mı?
Hocam eğer sadece oyun oynayacaksanız 2.el ps4 alınHocam adam satmayacağım diyor şimdi de. 3200G'ye kaldım mecbur. İleride değiştiririm zaten ekran kartı alacağım zaman. Siz APU olarak memnun musunuz? Sıkıntısı var mı?
Yeni çıkan oyunları pek oynamıyorum zaten FPS oyunlarında falan kasmasın yeter. Yardımınız için teşekkürler.Apuyu 2 yıldır kullanıyorum
Ancak performansı düşük kalmaya başladı artık. Yeni çıkan oyunlarda 25 fps'yi zor veriyor. Geçici olarak alınabilir
Rica ederimYeni çıkan oyunları pek oynamıyorum zaten FPS oyunlarında falan kasmasın yeter. Yardımınız için teşekkürler.
Hocam şimdi öteki parçaları aldım sadece işlemci kaldı o yüzden geçti artık.Hocam eğer sadece oyun oynayacaksanız 2.el ps4 alın
Kırdırtır keyfinize bakarsınız
Yani ekran kartı piyasasının artık düzeleceğini düşünmüyorumHocam şimdi öteki parçaları aldım sadece işlemci kaldı o yüzden geçti artık.
Belki 1 seneye falan düzelmezse piyasa PS5 alabilirim ekran kartı parasına. Sizin gibi şimdi kuracağım sistemle de normal işlerimi hallederim.Yani ekran kartı piyasasının artık düzeleceğini düşünmüyorum
Ben bile apuyla günlük işlerimi halledip ps4 almayı planlıyorum