SS R20'den zaten hocam anlamadım ne demek istediğinizi ? GHz/V yapacağım önce stres ile sıcaklık ölçeyimDostum şu 3.parti uygulamalarını bir salın.
Biostan ver 4.4Ghz Ver 1.2v R20 5 defa ard arda test at geçiyorsa kalitelidir çipin.
Yeter. UV yapmana gerek yok ki. Hatta OC yaparsın.SS R20'den zaten hocam anlamadım ne demek istediğinizi ? GHz/V yapacağım önce stres ile sıcaklık ölçeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yeterli mi bu kadar ? @Jackson Teller @Nachi
Hwinfo sonradan açtığım için kısa ama başka uygulamadan da görmüş olayım dedim.
OC stock soğutucu pek sağlıklı olmaz. Sıvı soğutma düşünmüyorum uygun bir kule tipi yeter sanırım aklımda şunlar var 1-2 aya alırım herhalde.Yeter. UV yapmana gerek yok ki. Hatta OC yaparsın.
Aralarından en iyisi 224-XT.OC stock soğutucu pek sağlıklı olmaz. Sıvı soğutma düşünmüyorum uygun bir kule tipi yeter sanırım aklımda şunlar var 1-2 aya alırım herhalde.
Snowman T6 Ultra 6
SilverStone KR02 CPU Soğutucu
SilverStone AR12-RGB
Arctic Freezer 7X
ID-COOLING SE-224-XT
veya 3-4 borulu 50+ hava akışı olan 100-150 liralık bir şey varsa mesela.
Zaten 80-85 olmuyor muydu 3600'lerAralarından en iyisi 224-XT.
Ama AIDA64 testinde 82 derece stok fan için iyi değer.
Max. Hava Akımı | 68.9 CFM |
---|
oc silikon testi nereden yapabilirim acaba?Evet clickbait yok görsel paylaşıyorum ilk kez yaptım bu ne silikon oluyor ? Undervolt yapmayı da düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
pardon işlemci silikon testioc silikon testi nereden yapabilirim acaba?
CTR 2.0.oc silikon testi nereden yapabilirim acaba?
En iyisi aralarından SE-224-XT. T6 da alabilirsin. T6 Ultra alma. Sorunlu.Zaten 80-85 olmuyor muydu 3600'ler
224XT iyi ama parası da güzel o kadar ver(e)mem herhalde çok çok gerekli olacağını da sanmıyorum 5ghz vermeyecez ya.
AR12-RGB
Max. Hava Akımı 68.9 CFM
224-XT için böyle bir değer bulamadım bilgin var mı ?
Almanızı önermem. Dediğim gibi normal T6 alın.Alıntıyı görüntüle
Test değerleri de iyi gibi işlemci r5 3600. @Jackson Teller kimse önermiyor ama önerilen CPU Cooler'lar hep ezbere maalesef :/
Ultrasının sıkıntısı nedir ?Almanızı önermem. Dediğim gibi normal T6 alın.